[賽後報告] 莎莎做愛花式都全力以赴 服务做到足.床上功夫一流

簽到
名稱: 莎莎
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23859-觀塘-一樓一-莎莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽網友講觀塘區有好多新囡,而且服務唔錯,趁放咗工就上去試下尋寶啦,莎莎笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,莎莎主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。上套先來個男上開插,莎莎好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,轉個女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,仲轉身對住塊鏡;企喺莎莎後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,無幾耐就插到噴精,事後仲一齊沖涼,有講有笑,最後比埋家用加貼士就走人,臨走仲有goodbye kiss。莎莎好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~~~~~

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享