[賽後報告] 口爆迷 服務有保證45分鐘環保口爆N次只收500 

名稱: 口爆迷
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B69709-太子-一樓一-口爆迷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老朋友新舖開張,咁啱喺太子區,襯仲有時間,梗係要探吓軍情,即時上141搵出火目標,鎖定咗口爆迷 就上門試菜,太子口爆迷 為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見口爆迷 有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,上到床,回氣時口爆迷 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,唔理咁多,即刻笠袋,男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,再轉第二招玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,最後轉以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,口爆迷 大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
多謝師兄分享~~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 狙擊手sniper ##1 的帖子

睇到我流晒口水!

上週五下晏去,見四個師兄等lift,全部上五楼,厡来係装修師傅,五樓装修緊,七月完工,唔知係咪有新場,呢度同148都無介绍,有無師兄有新消息。