[賽後報告] 澳門無套波D浴室紅牌夢幻投入銷魂掌 舌根鉆耳眼 冰火漫遊 全港功夫NO.1

名稱: 澳門無套波D浴室紅牌
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B75196-深水埗-一樓一-澳門無套波D浴室紅牌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得來玩遲早要還?我出來玩咗咁多年,從來都唔會番桌囡囡,但今次搵完深水埗澳門無套波D浴室紅牌就好唔同,仲好似有啲沉船感覺,唔通真係因為佢嘅樣貌身材同服務都特別出眾?入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,即時帶套正場,男上,屌緊過程中,澳門無套波D浴室紅牌經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,插到咁上下個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。深水埗澳門無套波D浴室紅牌多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。
多謝師兄分享
回復 性愛魔法 ##1 的帖子

CHING 唔試下中出?
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:27