[賽後報告] 混血兒BB 大波激凸 身材無得彈45分鐘只收500蚊

名稱: 混血兒BB
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B74461-佐敦-一樓一-混血兒BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上網睇完套四仔,鳩硬無朋友,夜媽媽去搵囡,今期睇中佐敦混血兒BB ,廣告同報告都有唔少巴打讚好,梗係首屌之選,混血兒BB 招呼好,態度佳,偷跳梗係要搵佢啦,入房後,同我先黎熱情擁抱,36D激凸車頭燈,大開中門,勁露出南北半球, 床度吹下水,大家摸來摸去,大肆抽水,抽到我手忙腳亂,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,上到床,回氣時混血兒BB 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,再轉第二招來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,混血兒BB 水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,插到咁上下喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。混血兒BB 質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
回復 狂戰一夜 ##1 的帖子

睇到我流晒口水!
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Reply 狂戰一夜 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

forum.sex141.com/eforum