[賽後報告] 失業空姐 含吹奶做,莞式服務一條龍

名稱: 失業空姐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B75088-佐敦-一樓一-失業空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期公司出特別花紅,小弟自問業績唔錯又勤奮,出多咗成個月bonus,梗係要搵條女濟下細佬啦,去開佐敦見失業空姐 夠省鏡,二話不說急call預約,開番個靚炮先,女神失業空姐 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比番上床,細佬越來越有反應,失業空姐 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。叫停立即幫我帶套,跟手就女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,繼而玩男上女下,一隊插到盡,屌到失業空姐 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。失業空姐 的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。
多謝分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Reply nikitaQ ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

forum.sex141.com/eforum
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區