[賽後報告] 口爆王大S莞式服務一條龍口爆技藝純熟,花式多樣

名稱: 口爆王大S
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B73928-深水埗-一樓一-口爆王大S.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區出名多囡囡,花多眼亂,隨時走漏眼,剛啱洗樓就比我撞到正宗經絡推拿剛上班,正宗經絡推拿相頭合晒我眼緣,唔入閘都對唔住自己細佬。開門見到正宗經絡推拿相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房正宗經絡推拿對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,即時帶套正場,來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,正宗經絡推拿水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,最後階段老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。正宗經絡推拿嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
Reply 獵艷者 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

forum.sex141.com/eforum
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Reply 獵艷者 ##1 Add Thread

#PokeAFace

There can be only ONE

Archiver|聯絡我們|141華人社區