妃之美36D白滑大波Suki,nuru plan胸襲感受到佢胸部嘅重量,有彈力同有好實在嘅感覺!

簽到
名稱: ⭐️妃之美⭐️SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B70571-天后-水療SPA-⭐️妃之美⭐️SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

運動場 : 妃之美
教練 : Suki

相頭 : 8/10 淫淫地
身材 : 9/10  最喜愛身形,36D白滑大波
服務 : 10/10 極佳,任人武

part1 :  唔知係咪緣份未到,之前唔係我時間唔啱佢又有booking,今次終於book到 Suki;
入房沖完涼後,佢帶埋杯水入嚟仲問杯水會唔會太熱;
殷勤又有禮貌,即刻叫佢唔好太客氣當我男朋友就得喇!
按摩方面完全無需質疑,力度夠落位準,穴位同酸痛部位雙管齊下,緊繃肌肉當堂放鬆左好多;
按到大腿位置自動加大力度,佢直頭好似識讀心知道我諗乜!
跟住佢再坐落腰雙手按背同時用佢身體重量輕壓腰部進一步解除腰部酸痛!

part2 :  揀咗nuru plan,佢先落床在我旁邊解甲,皮膚柔滑,身材均稱自然;
36D都幾大,有彈力同有好實在嘅感覺!
之後佢返回原位,先嚟RPP,指尖同皮膚嘅距離控制得相當好令人有身又痕心有癢嘅興奮感覺!
緊隨而來就係放風箏,風箏一放細佬已經進入緊急狀態。
Suki 趴響我背脊,背脊隨即受到胸襲感受到佢胸部嘅重量,與此同時佢仲響我耳邊吹氣同一路由耳錫到落頸。
呢種接二連三嘅攻勢我十分受落;
Suki 響我背脊落油,雙乳開始上下滑行,再用妹妹磨擦背部,隻手亦冇閒著不停把弄袋袋!細佬已頂住張床,我要求轉身解放細佬嘅壓抑。
轉身後,胸對胸繼續滑行,隨住 Suki 身體不停擺動磨擦,妹妹同細佬嘅距離越來越接近!
Suki 建議我坐響床邊來一記胸夾細佬,細佬在波罅間磨擦再配合Suki 玉手不停套弄。一瞬間,射了!

總結: 舒服曬,再book下一次。

落樓價: $800
內容好精彩,值得一試
睇完幻想吓都覺得正
回復 TTer1 ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好

恭喜師兄食到件正野 !!!
Reply TTer1 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

forum.sex141.com/eforum

thanks for sharing