Japan Airlines Business/First Class(Seat) SFO-NRT-BKK

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺花旗國玩咗十幾日, 又到離開嘅時候, 因為香港仲係要隔離七日, 我飛返泰國玩夠先返香港, 日航三藩市機場Lounge可以話係我去過最差嘅Airlines Lounge之一, 又細而食物只係得杯麵同三文治, 比好多小學嘅食物部還差

三藩市飛成田果程同, 坐椅/食物/服務同我飛嚟果程一樣, 所以唔再post相, 因為航班delay咗, 轉機時間只有大半個鐘, 我廢事行, 所以連lounge都冇去, 上到飛曼谷架機有驚喜, 坐咗上頭等倉, 坐椅超大超闊

呢張圖會睇清楚啲, 坐椅平放後就係一張單人床

服務係頭等倉嘅服務, 空姐比商務嘅更有禮貌, 但食物只係同商務嘅一樣

再過十零日就返香港, 玩咗嘆咗咁多日, 諗起下個月酒店隔離果七日就有啲頭痕

去嘆吓。
回覆 讚好 不讚 使用道具

在BKK要尽兴啪啪啪了,回香港隔离时可以回忆一下啊。。

三藩市機場只有 American Express Centurion Lounge 可以
泰國盡情玩啦!!!

隔離  可能又有艷遇呢
話吾定

MANHER 發表於 2022-7-1 13:47
隔離  可能又有艷遇呢
話吾定

我睇都幾難, 果七日只有比人“new"鼻, 冇得“new"人

嘢食唔錯