[賽後報告] 莎莎 做愛花式都全力以赴 服务做到足.床上功夫一流

名稱: 莎莎
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23859-觀塘-一樓一-莎莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女朋友同班舊朋友喺觀塘打牌,我又唔係好識,唯有失陪去四圍行吓啦,心諗佢地有排打,而且各自歸家,不如去洗吓樓,睇吓有無寶尋先,新女莎莎 不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,第一時間就主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,好夠激情,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。到咁上下先來男上壓住莎莎 一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,隨即反客為主,女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,最後一程以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,莎莎 大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。莎莎 服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:18