[曼谷] HappyBKK "NEW" A FUCKING BITCH

Classic Thai Lie Game

回復 mriderx ##1 的帖子

點解又係你?

我諗大拿拿10萬銖即係2皮幾野港紙都唔係少數目黎, 如果你係當朋友救急咁俾得過佢手, 都預左冇得還架啦。

如果你係當交易, 照計又冇咁蠢先俾晒錢先至後貨架, 最多都係先俾部份上期之後再每星期或每2星期咁找數。

如果係因為愛情, 咁愛情令人變得盲目, 明明知到可能係個氹都會神推鬼擁咁跳落去。

就算你係呢度爆佢名, 其實意義都唔大, 佢最多都係接少2個港客啫, 財到光棍手, 你想佢嘔返出黎都唔容易, 又或者睇下有冇得遁法律途徑追返啦。

如果你唔係在意D錢, 而只係想得過明白, 咁不如算罷啦, 佢放你飛機嘅原因咪係覺得你好呃, 而且呃左你你都奈佢唔何囉!

最後, 我勸你小心自身安全啦, 唔好學似上次咁爆光喇。留得條命在, 那怕冇女𨳒!

FUCK
CHING節哀順變, 當破財擋災
各位CHING都可以參考下教訓, 唔好一筆過出糧, 對貧窮出身的人來講,
一次過俾一大筆錢佢, 係太大誘惑(當然我唔係話條女啱啦)
錢是其次,氣憤不信守諾言,無賴行為!⋯⋯理解

出来蒲要会逢场作戏啦,10万拿来吊住人家都能吊好久了
師兄 當上一課啦
點解唔分期俾哦

同另一角度看 一開始被騙一筆 總好過被此無情義女子慢慢榨乾

日後不要出手大濶了 財不可露眼呀

時常要記得我們是在做交易 無抵押的交易

師兄保重

Working girl邊有信得過架 真同情你
回復 supnew ##4 的帖子

你什麼時候見過她?
师兄 风月场所 是没有真爱的 节哀 下次注意
Felt sorry for C兄,better luck next time
这条女去年在我前相好家住了几个月,白住。妈的我还钱,她住,为了这件事和前相好吵了几次。huai kwang xxx eco。一开始以来他家洗衣服为理由,越洗越多次,慢慢的直接住进来,脸皮是真他妈的厚
qqqaaawww 發表於 2022-6-29 00:27
What 7 I can say is, you really sohai

“sohai” 笑咗
mriderx 發表於 2022-6-29 00:47
她肯定不接受我的booking. 另外她的其他姊妹肯定會維護她

物以类聚,他姐妹几个都他妈一样。欢场认识的,哪里有几个真的会守信用
回復 dddmmm ##16 的帖子

十分讃同
zozoro 發表於 2022-6-29 09:23
这条女去年在我前相好家住了几个月,白住。妈的我还钱,她住,为了这件事和前相好吵了几次。huai kwang xxx eco。一开始以来他家洗衣服为理由,越洗越多次,慢慢的直接住进来,脸皮是真他妈的厚

前相好?是nori, anny 還是cat?
zozoro 發表於 2022-6-29 09:25
物以类聚,他姐妹几个都他妈一样。欢场认识的,哪里有几个真的会守信用

Means Nori?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:20