[曼谷] HappyBKK "NEW" A FUCKING BITCH

poor you , ching

C兄也有故事吗?是的话私聊
Welcome to the land of lies
zozoro 發表於 2022-6-29 10:26
C兄也有故事吗?是的话私聊

谢谢你 发送
回復 zozoro ##43 的帖子

Can you share your story with me?
真的激到人都彈起這樣的人~~保重師兄~
we have similar experience with several girls 555
真的有點倒霉,錢應該也很難拿回來了,希望下次師兄可以遇到更好的
mriderx 發表於 2022-6-28 20:34
I write this post in English because I know NEW (JEERANAN KINON NOOK) will read this post and I want ...

師兄終於肯開佢名係好事!

我個人覺得師兄應該放低

除非你想佢回頭

sathai 發表於 2022-6-29 13:32
師兄終於肯開佢名係好事!

我個人覺得師兄應該放低

It is impossible. All of her family members are fucking liars!
我的天啊 c兄

看到這裡我才明白 這個就是四月時用破杯刺傷你的N女!她五月找你要錢 你還希望再續前緣。

醒醒吧 師兄 這種暴力傾向的女子 快點遠離吧 她已經是病態暴力了

如果她不積極去改變 去做心理附導 離離合合 暴力只會升級

人發瘋時 是沒有手下留情的!

她要錢時會再找你 要求你原諒 不要再上當了

你還上有高堂 請師兄保重

回復 mriderx ##1 的帖子

So sad! 大家要小心騙子
回復 mriderx ##1 的帖子

節哀順變
唔係話,上次咁大鑊都未醒!
Pity bro, learn the lesson, not to put high expectation...
Pay & play, enjoy & leave...
really a cheating gal
回復 zozoro ##37 的帖子

Ching can u pm me
歡場無真愛 - 唔係淨係泰國, 越南係咁, 大陸係咁, 香港係咁, 全世界都係咁!!

好多師兄第一步已經行錯咗, 就係"'情聖上身"', 誤以為對手對自己唔多唔少都有真感情, 跟住自己呃自己話泵錢俾佢係資助, 唔係買service....

風月場所,所有愛情故事都係建基於一個字 !!  千祈唔好覺得自己好特別, 會係例外!  喺所有working girls 眼中, 我哋只不過係普通雞蟲,水魚, walking ATM....   撞到一個以為自己鍾意佢嘅雞蟲, 唔呃你呃邊個?

人在異地,好多嘢唔到你話事。你玩得太串,人哋搵人打你一身都唔出奇。

只奉勸各位師兄明白遊戲規則, 明哲保身!
cfccf 發表於 2022-6-29 17:04
回復 zozoro ##37 的帖子

Ching can u pm me

pm UR for?你也是受害者之一?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:53