[賽後報告] 安妮 按摩手勢都幾好嘅 穴位精準,又夠嗮力 邊按邊磨邊愛 健康運動式愛愛

名稱: 安妮
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B75435-佐敦-一樓一-安妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然我已經有個談婚論嫁嘅女朋友,佢樣樣都好,但就係佢堅持唔比婚前性行為唔好,唉!唔通日日打飛機咩?你估我真係咁乖仔呀!咪傻啦!眼不見為乾淨,次次夜晚送完佢返屋企,我都例必去佐敦偷跳,貪佢囡多又靚又大波妹多嘛,今期洗完樓;就搵咗安妮 仆野啦,都咪話唔過引。安妮 熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,二話不說女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,之後轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,差唔多啦,來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加安妮 叫床聲,十分好feel,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。安妮 絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享~~~~~~~

多謝師兄分享

Reply 性愛魔法 ##1 Add Thread

Thank you for sharing