[賽後報告] 小靚女大波任砌任吹任爆任屌,免送事後蕭 服務有保證

名稱: 小靚女大波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B69184-深水埗-一樓一-小靚女大波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識得食梗係要搵D淫賤,大食貨式嘅囡囡開餐啦,今期去深水埗洗樓,見有唔少貨可食,深水埗小靚女大波 為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見小靚女大波 有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,乾身上床,趴係度比小靚女大波 按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,唔理咁多,即刻笠袋,女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,再轉第二招傳教士式男上衝刺,小靚女大波 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後轉以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,小靚女大波 大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享~~~~~~~

So sexy

多謝師兄分享

Reply nikitaQ ##1 Add Thread

Thank you for sharing