樓主: malise84

[粗人粗語] 未玩過企企

涼又無得沖,有得沖條毛巾你都唔敢用,質素萬中無一先有條好啲既女,服務又無,食企企,我寧願打飛機算
回復 gstep ##16 的帖子

以前睇過好多師兄報告,跟咗上樓入咗間房後真係立即除褲打開對大脾叫你放入去,基本上係0服務,而且好多間房環境麻麻,根本無得沖涼
你做完後個大媽媽用張紙巾抺一抺就返落去搵客,所以佢哋十零分鐘做一個客,因為夠平,好似二百幾蚊,所以好多低收入人士鍾意搵企企
回復 aunt ##21 的帖子

都係打算咩都試下啫 食一次覺得自己接受唔到嘅就唔會再食
malise84 發表於 2022-7-2 17:00
回復 留名我至威 ##9 的帖子

咁唔知邊度會多啲企企

元朗好多 (利群樓斜對面鴻運樓附近, 東提街垃圾站, 安樂路同泰祥街附近)
不過真係食唔落

補充內容 (2022-7-4 00:07):
安樂路同泰祥街附近有間老人院
老人院隔離有條行都有企企
回復 magicben ##25 的帖子

THX師兄!!!!
malise84 發表於 2022-7-3 20:50
回復 aunt ##21 的帖子

都係打算咩都試下啫 食一次覺得自己接受唔到嘅就唔會再食

試下無妨~驚你有陰影咋
食企企不如食自己
留名我至威 發表於 2022-7-4 00:58
以前有好多七日鲜。夠平同算後生,而加就……唉……

我係國民但係真係無嘢可以俾細佬食
所以開餐我多數去九龍或港島
我愛淫娃心悠 發表於 2022-7-6 12:24
食企企不如食自己

不能認同更多
所以無時間出國我寧願打飛機
回復 malise84 ##1 的帖子

以前廟街,當你望住佢就會問你去唔去,傾完價錢,跟住條女行去佢個竇做你應該做既野
千其米制,買个飛機杯仲好。
多數除左衫係另一個人,扁胸股下垂&幾節大肚腩。

有邊個想餐餐捱麵包、餅乾、只有白開水咁樣過每一日?!
正常不須要餐餐大魚大肉,都起碼吃得自在、好味有得揀!

如果唔係周身冇蚊,但又火起鹹濕唔屌唔得但個袋只得兩百的話,我真係諗唔明點解要吃企企🤦🏻

除非:
1)師兄想挑戰自己嘅「下極限」係咪真係「無極限」!
2)測試下自己,是否能夠在全方位望、聞、問、切嘅四維空間五官上「冇懸念」下,仍然可以「硬」得到!
3)有極深的戀「大媽」狂,見到墮lin、摺奶、嘉興子、腩肉、橙皮等等會莫名興奮!
4)真係有住冒險家嘅精神,大無畏嘅勇氣,本住人一世物一世嘅宗旨,我不入地獄誰入地獄嘅氣魄!勇往直前嘅勇士!
5)⋯⋯真係作唔到喇😅😅😅🙇🏻‍♂️

不過咁,我攪吓笑姐,人哋打開門口做生意,百貨遇百客,師兄你想試吓,當然冇問題,不過如果可以嘅話,記得分享一下呀🙏🏻

但師兄真係要小心比人放蛇呀!!!

lokielok 發表於 2022-8-10 15:11
有邊個想餐餐捱麵包、餅乾、只有白開水咁樣過每一日?!
正常不須要餐餐大魚大肉,都起碼吃得自在、好味有 ...

Good to see all your points.
malise84 發表於 2022-7-3 11:23
回復 大青雲 ##19 的帖子

咁唔知邊條街有呢

Jordan 有D七仔外面,有D樓梯口
天氣咁熱,囡肯我都唔制
企企不了...比多少少起碼有得沖個涼

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:56