[足球] [英超]Salah 以創紀錄周薪35萬鎊續約利物蒲

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

利物浦完成了休賽期最重要的一筆簽約,成功與隊內頭號球星Salah完成續約。
Salah將會效力利記至2025年,周薪係創隊史記錄嘅35萬鎊。
今個夏天利記放走文尼和南野拓實,但補入Nunez和Carvalho兩位新星,下賽季利記前鋒組合將會係
9   Roberto Firmino
11 Mohamed Salah
20 Diogo Jota
23 Luis Diaz
27 Darwin Nunez
28 Fabio Carvalho
十分期待

呢個價都可以。文尼走咗,費明奴應該完約走,神軒年紀大,大約應該只係得VG同法賓奴。
回覆 讚好 不讚 使用道具

不過有些英媒報道話Salah周薪去到接近40萬鎊,成為英超第一。不過合約始終冇正式公開,大家估估下。

沙拿絕對值得呢個價錢

下一步要買中堅球員

kt僵逃 發表於 2022-7-3 17:24
下一步要買中堅球員

宜家利記中堅有雲迪積克,干拿迪,麥迪比和高美斯,計埋外借仲有菲臘斯。麥迪比合約下年到期,應該會開始傾續約,高美斯多數打替補,咁後生可能會走,買唔買新中堅睇吓同高美斯和麥廸比唔會唔續約成功吧?

估唔到真係會打破薪酬上限

Gaffy 發表於 2022-7-4 06:18
估唔到真係會打破薪酬上限

其實有好高比例係奬金,冇好表現就攞唔到咁高人工,所以算係雙贏方案。