[MB男同性/同志(只服務男性)] 大撚獲,玩出禍

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

將個直徑60mm嘅膠樽塞咗入去,再喺個洞口倒咗半支AA膠,而家唔出唔入,郁吓都痛到標眼水,點算好?

盡力縮

盡力縮

盡力谷

盡力谷
ching 你玩的真高難度.....-_-( `4 n. V  d" g( V: `- w! X
網上有寫先用鹽放在接口旁,再用溫水慢慢沖洗* a, q4 ]0 j" q3 x9 g2 ]" K! q& Q
你看行不,不過你可能本身已有傷口,忍著點痛吧
: N+ W7 E) Z- [7 O# e
. w7 ~7 B# M, S! ~% X9 }補充內容 (2022-7-19 18:40):
* v+ \4 I/ @! j3 B  ~$ B& X1 U搜尋關鍵字:超能膠黐手點算好?網民神奇一招輕鬆解開手指
唔得呀,唔係得門口小小咁簡單,AA啫喱膠我落咗大半支,樽身都落咗好多先放入去,扯緊既時候諗唔到咁多,射完先知道痾唔出瀨野,之後攪咗半個鐘都冇進展,門口己經出血,入面又痴住條腸,最後放棄坐車返屋企,唔係坐(坐唔到),係企足成粒鐘,巴士去到一半回咗氣又扯旗,頂!真心想切咗佢! S8 n/ @/ V8 h# r
而家返到屋企都仲未諗得掂,我唔想去醫院呀,我以後唔敢啦
/ d0 z1 f+ Z5 G! \
睇醫生好D 喎!
真係要去醫院… 我最難忘試過被唧辣椒醬入去屌,個口重要被喂 wasabi ....  
我真係唔想去醫院呀,點講出口喎( T8 b6 O$ @" Q* v$ u
唔郁佢唔流血,而家搞到有傷口,郁親都爆肛,睇怕男人老狗都要用衛生巾
3 R- B0 |  w3 m可能要等兩日傷口好返再慢慢試,要我咁樣插住去睇醫生,真係比死更難受7 M6 z5 }& K4 M" g- ]( y
而家瞓低都算接受到,痞得太耐手軟腳軟,瞓醒聽日再諗諗計
% t) u: e/ o2 s$ F& b6 n* V! B0 g# R6 v! q' J2 K6 c! @
盡快求醫, 免後悔莫及
AA膠有專用的溶解液
你係咪將aa膠當ky用呀?
回復 joegobi ##8 的帖子& l% Y& \1 s9 n- Q! a/ X

! l1 d+ \3 W& U0 i5 ?好像那支東西是對人體有害來著
回復 kissjj ##3 的帖子
9 C9 l( k% r. D- F1 A1 P  b, b5 a  i! M/ z. L
超不建議ching拖延太久,AA膠在腸內不知道能否自然脫落。拖太久有不能拿出來的風險,更別說後繼還有結官等便秘問題,ching情願丟面一次,總好過玩出人命
啱啱瞓醒,長期俾嘢插住其實都唔係點瞓到,而家唔係好敢攪佢住,想等傷口好啲先,好彩係樽底我開咗個大窿,而家個樽係中空嘅,我得閒就會用水喉灌下腸,暫時都冇便秘問題,至於溶解液我真係驚條腸有事
用AA膠黎仲咩?

3 z9 k4 K9 t% E4 d& F唔係好明白樓主點解咁玩
啲腸唔會唔死架?
內出血,敗血病就玩撚完,盡快睇醫生啦
仲未攞出黎?玩自殺?死咗可能上頭條喎。
tt19591114 發表於 2022-7-20 11:34 , x& b. k2 B% E( l- k' j3 ^
唔係好明白樓主點解咁玩

7 K( O! u% K$ f# q: h0 {因為on9 囉
回復 kissjj ##1 的帖子
, t" I! m6 V% S! t* D& g) P
' v, A/ l" ^) H6 ]; U7 _9 p真係唔明點解會落AA膠,做之前有無用個腦諗過?
真係好大鑊!祝好運

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 15:04