[中醫保健] 搵師父級骨技嘅仁康痛症先至係享受揼骨的!

名稱: 仁康痛症
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A91418-尖沙咀-中醫保健-仁康痛症.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

男人點可以話"唔得,這個道理好多師兄都明白!但當去到謀個時侯,不得不向現實低頭 - "男人之苦"!同老友傾開,佢介紹咗尖沙咀仁康痛症比我。先打比醫師約個時間,準時去到見到醫師比我想像後生,外表唔錯!

同醫師講聲我既情況、醫師還對頸椎病,肩周炎,手痛,手麻手無力,胸椎疼痛,腰痛,腰肌勞損,腰椎間盤突出症,坐骨神經痛,腳痛,腳麻,小腿肚脹痛等,各種痛症效果非常好,就由我個肚開始按,手法真係好唔同,忍唔住問吓佢手法為何咁好,佢講話學過前列腺功能修復(泌尿係統+生殖係統)、治理百病、 奇難雜症幾年,再加上多年臨床經驗,針對性治療男性性功能提升已經撐握一套獨門手法,當然絕技唔止哩一項,有時男人腰部易勞損,肌肉易酸痛,都係腎虛引致,另外肝膽都好緊要,主要負責排毒,好多男人都有酗酒習慣,其實同食慢性毒藥無分別!

男要一定要識得好好保養哩3個內臟,醫師比我感覺好隨和,唔會只係為咗賺錢,不停叫你返來做治療,而真係出心,透過前列腺功能修復療程,再加上自我保養,令身體肌能得到提升,總好過食D乜藥乜保品,加重內臟負擔!經過第一次療程,我發現感覺好咗、讓男人的性腺永不老,達到金槍不倒,交而不射,還精入体,強身健體延年益夀,前列腺功能修復唔會尿頻成日想去厠所,早上瞓醒都會鳩硬!我而家都要聽醫師講小飲酒,早睡早起!

回復 二次元人偶 ##1 的帖子

囡囡好身材

專業靚女技師

Thanks for your report

好技師,我欣賞

好刺激喔,要試玩

女女好吸引,一定要親身體驗