❤❤❤新場 <溢逸水療>好玩 Lily 童童 雙飛

名稱: 溢逸水療
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B62800-太子-水療SPA-溢逸水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女:Lily  童童 雙飛
綜合評分:
相頭 8/ 10  身材 8/ 10  服務9/ 10
過程:最近見話太子有間新場新裝修,環境乾淨又企理,P1 技術好 ;P2 服務足,自己有時間鬆動不如上去一試。
場內環境的確非常之整潔,客服引進入房再介紹女女。房間大張床(榻榻米)又大,淋浴間仲有個大浴缸,我去開果d Spa 比較少有咁企理。跑咗成日街,咁好個客服又介紹話呢度女女P1 手勢非常非常掂,重可以做埋磨砂+推油 + Nuru 咁多嘢玩,90分鐘只係 $900 , 雙飛特價$1688 ,好似幾抵,一於試吓
1)Lily - 笑容滿面,豐滿型,正如客服介紹,心口巨無霸 😍
2)童童 - 嬌小玲瓏,妝容清秀,纖細直腿,有女人味。今次雙飛一拳難敵4 手,不如好好扒抵漫漫享受
P1 )2人默契十足,背脊上下部份分工合作,力到 + 位準不在話下,2人一剛一柔按咗一陣舒服之際 Lily 仲黎個推淋巴,估佢唔到佢哋揼骨功夫咁有水準👍🏼
童童見我舒服到瞓著咁濟時不時RRP ,指甲喺袋底棍頭了了吓喚醒細佬🤤
跟手再黎全身磨砂😱 呢個真係第2個驚喜位,完全無諗過呢個場d女有咁足嘅服務👏🏻👍🏼磨完成身煥然一身咁,又爽又乾淨既感覺。
P2)  先行淋浴,女女話不如食個人肉三文治,Lily 身材少少豐滿但雙峰不愧為巨無霸,大而彈手;童童身型相對小巧啲但都叫應大則大,唔係B 仔級數。
我訓浴缸中間背脊有巨乳雙峰當枕頭枕得舒服既同時,前面童童同我玩波夾,第一次玩浴缸三文治正到嘩咗出聲~😂
之後童童再轉身背向用Patpat 偽磨 ,差啲頂唔順浴缸水爭啲比白汁整污糟。
最後上床Nuru, 女女2 位再次互相補位,互相合拍地攻擊我各個敏感地帶,條利幾乎識打轉既童童上半身錫勻咁滯,Lily 主力把玩細佬,比起前先按淋巴既手法,呢刻既套弄溫柔挑逗好多,諗住我人一個都試吓左右互搏對付返佢哋,點知我未出手,細佬已嘔白泡投降🙈
一次好正既雙飛 Spa + 磨沙 + 出嘢體驗
爽完全身感覺非常之正👍🏼
P1 出奇咁有水準,去盡一日疲累:P2 服務非常到位,Lily 好好笑容識搞氣氛,3 個人分鐘完全零破冰冇冷場。
我返屋沖涼都仲係感受到自己皮膚非常之滑,好似去走晒d 死皮咁正
走時放低家用:1700 免找
感受:Lily 及 童童係嗰啲屬於輕熟型,女人味嘅女女,師兄們追求風情💋好招呼;好服務,呢兩個絕對值得一試 👍🏼
多謝官人支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 野人大9 ##1 的帖子

thanks for sharing

thanks 4 sharing !

有機會的話會試試, 感謝無私分享!!!

好靚女啊,無可能唔支持

好像不差 超值好玩

靚女  我都想食啊!!!

多謝師兄分享

床上恩物,舒緩情緒!

看來唔止後生靚女,仲要好服務真係正

Thx for sharing, Thx for sharing!

睇完報告都心郁郁, 不妨一試 !!!!

支持支持支持十分支持

thanks 4 sharing !

有機會的話會試試, 感謝無私分享!!!

好靚女啊,無可能唔支持

好像不差 超值好玩

靚女  我都想食啊!!!

多謝師兄分享