足與新場YY 靚女、身材誘人、服務一流。

名稱: 足與
地區: 
網址: //141-hk.com/zh/B29515-屯門-足浴保健-足與.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經朋友介紹屯門美恒樓足與新場,裝修好靚好豪華,咁我梗係上四台睇相睇報告,見D師兄寫到幾好咁,尋日悶悶地就諗住去試吓,先打電話約左先,間場喺地鐵站附近,幾好幾方便,去到第一個感覺好舒服,環境好光猛又乾淨、裝修好靚好豪華,唔怪之得師兄都讚硬件一流。個入到去招呼唔錯,服務員好有禮貎,先安排我入房,呢度有獨立沖涼房,唔使出公海沖,私隱度高,等左一陣技師入黎,個名叫YY外型好得樣子幾靚,身型fit,有波有籮,絕對嗒得柸落。跟住YY幫我除衫掛好d衫!

之後一齊入去鴛鴦浴、YY好細心服侍我沖涼,YY真係全身幫我洗均晒,YY好溫柔咁燃我隻雀,我攬住佢邊車邊樔,揸波另一隻手撩佢妹妹,攪到YY係浴室已經好Enjoy,輕微發出呻吟聲好迷人,最終YY比我樔到要攬實我先可以企糸度,YY好淫既眼神望住我,跟住波推全身漫遊、水中簫吹左一陣,YY簫功好厲害下,吹到Fing晒頭,少d忍耐力都比YY吹爆。

之後YY開始幫我按摩,手勢絕對係大師級水準,力度夠、穴位準、夠溫柔,手法好細緻,按完全身都好舒服鬆左好多,然後YY加埋挑情功夫利害,攪到我只感到自己好High。YY之後立即上套騎上黎,YY妹妹個粉紅穴多水又緊插左一陣我感覺大脾好濕,YY開始合埋相眼小小咬唇發出小小呻吟聲,把聲叫得好鬼銷魂,望倒YY個樣巳經好興奮,即刻轉推車狗仔,YY靚股有少少肉哋,又圓又翹又好有默契,互動feel好好,大力撞佢個靚股啪啪聲YY呻吟聲越叫越大聲,佢越大聲我越大力最後用全力撞擊,最後终於火山爆發,!

事後浴送上事後煙,吹左一陣水,感覺YY既服真係冇得頂,比家用比多少少小费閃人,下次一定會Encore!
回復 二次元人偶 ##1 的帖子

咁正,返啅得過

胸口漲卜卜

身材一流好貨色

好吸引...另人想入非非

Nice report, thx

人靚身材正