[求一夜情] 人妻洩慾,唔會悶局 (上)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近,係交友App識到條女,大家事先講明有家室。& M  o2 m' l: [
做任何事都有規則。
* _/ Y* P  z) c$ j好多網上嘅人妻,偷食原因往往都係同老公感情耐了
: a% o- Q# Q/ |$ `7 P悶了。就係想揾激情。
. ^- m& ^# }" R3 ]; [2 _回到第一日相約時,已經喺街攬身攬勢。$ h- V" W* s& V8 w* V/ N/ A6 J0 O
其實出黍玩,真心怕熟人見到。5 ?% _8 |- `3 k6 f$ N) x' P9 u) m& S* y( Y
買左飛揀左入戲院調情。最後一排,摸摸渣渣小不免4 c; b, i9 A) {$ J4 N9 [6 W
打埋氣絶車輪,交換糖果。套戲三千萬票房都唔睇。
. S% S$ M2 p0 ~, R. h3 G7 N拿拿林完左去book房爆。4 B# y# j: v% S/ r1 E
第一次約會已經執兩Q.最正就係人妻第一次玩老公以外男人
; t2 X+ V+ n' W- [1 Q" e0 k所以特別印象深刻。執佢時候已經叫痛,但當然唔理, v/ y8 ~9 M1 q
死pok爛pok,大大力pok 到自己出嘢為止。上下窿填滿
; |; K, y0 _9 D. U: u) a絶對唔比佢有透氣空間。
- y8 H* @, S% X+ @; ?5 g) A' y9 L出左野,見佢攰到攤屍咁,自己回足氣,$ B2 I! Y7 z$ _, m/ v2 V+ [8 d# m$ Z
拿拿林扯佢去床中間,除佢隻底褲再屌過。
0 U: O& T6 d0 T  p* |" f全過程都叫痛,但佢應該冧哂。- C; g4 ^& D& i$ i% H# i
因為見佢自己揸波同拉扯自己lin頭,腳抹到好似
  y# E+ x/ Q3 w/ c& t聖誕火雞咁,我就更加大大力,唔錫主屌。! }8 _5 ~2 i: N+ C
冒求有一種玩殘人老婆感覺,返屋企佢老公要/ C, [# F% o  i9 |
又因為自己飽而拒絕心態。好快射左。. c7 P# q4 ]6 E. t. k6 K" x& S
事後大家有keep in touch E家都玩到 send message叫老公.) M& H  q% T. @3 V$ M
爽到呢。
可否介紹個app🙏
回覆 讚好 不讚 使用道具

這些機會,恭喜你

咩年紀

回復 kakababy12 ##1 的帖子
; ^. a8 i! K9 z1 b& ~" ~: G4 [: n* x* p. o7 @+ P% c: ]4 F
師兄丶求人妻聯絡電話☎️☎️🙏🏻🙏🏻

good....................

Thanks for the good report.

Thx for sharing bro , which app?🤔

作故仔
- b) q( h. w: N. @( F9 F* n9 u  P

咩app,條女咩質素?

多謝分享

文章唔暢順,要重作

等睇埋下集咸故

回復 mingmon ##13 的帖子
9 l6 j6 k: @5 X
9 U; a! y) c) \) F世界都被你看透了師兄

師兄,請問是咩app

真人真事,(下)) Q; p! v* j9 c2 _$ E
會有圖證實。
! Z, |1 [) ~! K% [! g30中,因為本人都30中6 d' {7 Z. F* [; `
app : we chat

用手機回應 kakababy12 #17 的帖子% e& X6 _) s5 S& z: C0 W# W7 a/ H
8 ?  |9 q. Y& A3 e  e# {' ]8 B- i. s- S
wechat都唔系交友app

我都覺得係假

我就唔係好信喇# U6 X6 Q1 Y1 |" k% [' e" `
除非俾人妻 contact 我 , 等我親自問下佢啦