[吊人發洩] 指壓都唔一定好好服務

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題
今朝鳩痕 又有啲攰 諗住去指壓放鬆吓
諗好要去鳳城 上11台睇吓報告
本身有個想約好耐嘅 可惜太難約都係約唔到 之後就約咗個叫8仔嘅
睇佢啲報告都知佢個樣似怪獸㗎啦 啲人話佢似牛下女車神
但係又話佢好好服務 咁我去得指壓都係食服務姐 閂燈除眼鏡都望唔到㗎啦
上到去打開又真係嚇親我 真係好似女車神 於是乎即刻除眼鏡
佢報告話有即尺 但係入嚟又唔見佢幫我做 咁我就問吓佢係咪有啦
佢就好唔耐煩咁話係呀係呀 之後先唔情願咁幫我做
係咁以吹兩下就話入去沖涼先 自己卸甲 沖涼正正常常
沖完涼乾身上床趴低 小弟就例牌走背 叫佢做毒龍 又係好求其咁舔咗兩啖就完
跟住又吹咗幾下 就同我講話上套 呢個時候都覺得好失望諗住快啲完快啲走算
所以就叫佢上啦 佢又係坐兩下之後叫我上 Hea到呢
咁都算啦 失望到極點都唔會再更加失望
但係我又錯咗 屌咗佢幾分鐘佢又話痛 唔舒服 同我講用手幫我打出嚟
真係頂佢個肺 本身已經唔係質素好 連服務都咁差
絕對唔會返食
喺度提醒下各位師兄千祈唔好去試
回覆 讚好 不讚 使用道具

Bad experience

支持c兄

我上年都搵過8仔!但就無咁差喎!

指壓唔係一般都係賣服務嗎?