[印尼] Bali 巴里島快閃

夜遊報告
場所種類: SPA
名稱: River View, Royal Palace, Flame
消費: $500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛由印尼巴里島Bali回來~ 見呢度比較少Bali報告所以特意寫一寫
我未去過Jakarta所以不能對比,但睇報告明顯比Jakarta貴,始終太旅遊城市
去之前上外國forum睇過下但都感覺唔多報告,可能我做得唔夠多research,去到佢又block左d網,懶得set up VPN之類

第一日去左River View Spa & Lounge,裝潢不錯,1.2m全套1Q,1.5m雙飛90分鐘2Q。工作人員會同你講明會有HJ BJ先到full service,但如果一早爆左就冇得再射,引你買1.5m套餐。但我係快閃偷跳,所以只係簡左60分鐘套餐,簡左個後生靚女,選妃時佢都冇咩笑容但勝在夠靚所以簡左。Bali土生土長. 但冇咩服務... 新下海,佢話只係做左1個月,都感覺到,因為佢又投入唔到感覺,成件事好公式化,沖涼時又唔識幫手沖,所以真係各取所需。

第二日又番去同一個地方,夜d去好似反而冇得簡,d女唔太得,最後簡左個正正常常就算。今次服務好少少,但感覺都係一般。

之後幾日做左多d資料搜集,上網睇到Royal Palace Spa and Karaoke,係depensar度(果區係比較少遊客同多本地人)。以為係高級休閒會所果類。去到網上個地址又見到冇開門好似準備執粒咁款,Whatsapp客服話換左地地址。去到個新地址見到係住宅區黎既喂,原來佢地買左幾個單位係果度開檔。地下果層係有2個單位係打開哂門,之後見到有D係果度住既人既細路係隔黎玩,真係擺到明光明正大咁做。。入去選妃,簡左個最好笑容既,750k全套1Q,之後上樓上個單位,但入到去勁簡陋,環境惡劣,情況感覺仲差過香港d一樓一。。。唉算啦,諗住好又一餐壞又一餐。條女都有d基本服務既同埋幾肯配合,但d硬件真係太差。。。完事後條女話自己係由East Java過去做。其實之前上外國forum已經睇話離開旅客區果d SPA環境可以好惡劣下,又多比較窮由其他區去Bali做既女係果度,因為果d地方多本土人,Bali土生土張既基本唔會係果度做,因為佢地好怕比人知道之後周圍唱。。。同一原因,bali人好似比較保守,你都比較少見到bali working girls拖住個外國人係條街行,唔似泰國越南咁。

離開時真係覺得心理唔滿足,之後去左flame spa,高級休閒按摩路線,硬件不錯。入到去d前台都會比welcome drink你定下驚先,佢地成間野包裝到好高級咁,話係SENSUAL MASSAGE BUT NO SEX, 其實即係HJ出貨,1m 60分鐘,但係女女都幾認真既,好明顯係成間野d人都係特別TRAIN過走高級路線

最後一日要趕飛機,廢事搞咁多野又去咁遠,再去river view。見番之前果2條女,其他睇唔岩,本身簡唔到就諗住走,點知佢又話仲有幾個可以睇,原來仲有d收埋左係入面。點解唔一早拎哂出黎?之後見到有個遲左走出黎,一開始又笑笑口係度同另一條女玩,花左d時間慢慢睇,覺得佢都唔錯。唔係話最靚果種,一開始唔會覺得佢係最突出,但覺得佢正正常常又冇化濃妝就簡佢。一開頭入到房都冇咩交流,諗住都係快手出埋1Q算,點知後尾料佢玩佢又受落,我諗其實佢應該係幾玩得果d人,如果唔係點會一開始笑笑口同佢朋友玩。佢預備個按摩GEL都冇用到,因為一手拉左佢上床。大波,錫幾錫lin就出哂水,之後抱住佢一路錫lin一路捽碟,再指插,佢係咁狂叫,身體又多反應,幾好玩。之後佢錫下我幫下吹下,就cowgirl同傳教士大力抽插佢,聽到佢大叫特別爽。之後男上女下,一路抽插一路捽碟後完成~完事都睇得出佢有enjoy,見佢攰攰地訓左係度,我地就一齊訓係度HEA左陣。之後一齊沖涼沖左好耐,好有GF feel。不過溝通有D難,因為佢唔太識英文,要依賴google translate。佢話佢係Jakarta人,黎Bali短期工作幾個月。唉如果一早黎果陣有遇到佢就好。抄左牌,下次有機會去jakarta見識時可以搵番佢。為今次行程畫上完美句號。

總結,感覺Bali比起其他地方冇咁好玩,價錢都唔係特別平,下次可以去Jakarta見識下。另外有間NEW REFEZZ + 高級會所Delta Spa都冇機會去到訪,有去過既師兄不仿分享下。
多謝師兄精彩報告~~!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for the sharing!

近期嘅新報告,新資訊, thanks

師兄唔試吓river 雙飛餐?

Appreciate CHing Bali experience report

fpaomn 發表於 2022-8-4 22:32
多謝師兄精彩報告~~!

多謝師兄支持

VNHocker 發表於 2022-8-4 23:43
Thanks for the sharing!

Thx for ur support

jenny2222 發表於 2022-8-5 00:04
近期嘅新報告,新資訊, thanks

見Bali真係比較少報告...不過我見果度暫時都真係唔多亞洲人遊客~ 多謝師兄支持

回復 asprino ##5 的帖子

Thanks Ching

brotheron 發表於 2022-8-5 16:09
師兄唔試吓river 雙飛餐?

我個人麻麻雙飛,以前試過,有時簡唔岩人D女變左兩個自己係度吹水。。。可能我唔識玩,哈哈~所以試過就算

dcahaimalc 發表於 2022-8-5 17:13
Appreciate CHing Bali experience report

Thx for support ching

韓家三千 發表於 2022-8-5 21:11
我個人麻麻雙飛,以前試過,有時簡唔岩人D女變左兩個自己係度吹水。。。可能我唔識玩,哈哈~所以試過就算

都係
不過自古成功在嘗試

印尼報告少, 峇里更少
多謝分享!

多謝師兄精彩既包膠

Thanks ching

感謝師兄提供Bali既精彩報告🥰😍

River View Spa & Lounge在巴厘岛最有名

Thanks ching~