[泰式按摩] 泰美養生館技師夠青春有活力,完全配合到你各方面嘅要...

名稱: 泰美養生館
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/B52855-九龍城-泰式按摩-泰美養生館.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟最近去九龍城順景樓玩過既場泰美養生館、間場軟硬件都好掂、個場裝修靚、獨立房間、獨立浴室、d技師後生又靚女、多服務又玩得、上次玩過好過隱、d技師有質素、有服務、真係上隱、介紹幾個老友上去玩、個個玩完都話冇得輸、今晚小弟得閒一於上去爽下先、先打電話約定留個位先、約好左準時上去。

上到去約好左服務員立即帶左我入房、入到房間服務員話有個新到後生又靚女技師、後生靚女技師絕對ok、之後係房間等左一陣、有位靚女技師入黎,新到妹妹瘦底又大波、真人正到不得了、眼大大、皮膚白裡透紅、真係流晒口水,青春真係無敵,囡囡拖住我手入沖涼房,囡囡幫我除衫、我就入去沖涼、沖完涼出去囡囡已經鋪好一次性用既床單。

之後囡囡坐上黎先開背,囡囡手骨真係好得,知道晒我嘅酸痛位,勁肩痛、腰背痛,經囡囡一輪推按後,呢D咪叫舒服囉,試過好多個都唔掂,係囡囡我真心滿意,全程同我吹水,但力水原全無減弱,今時今日呢D態度真係要讚,揼咗大半個鐘頭後,再落油推,手感仍然係咁到位,推到全身熱辣辣,骨火出晒嚟、正!

再嚟落油推屁股,撩我股溝,R我旦旦,再好鬼馬咁捽我條Jer,我條Jer自然係越捽越硬,抹乾淨個背d油轉身,最後進入最暢快時刻,囡囡用既香薰油變成令人性興奮嘅神油,囡囡一路卒我就手多多一路上下遊走,囡囡手勢好溫柔,慢慢同我玩,最後速度加快至爆,真正帶我超越時空,事後囡囡好細心咁幫我清潔,沖過涼比家用走人。

回復 快樂時光 ##1 的帖子

美女身材好正,無得鼎

樣貌與身材不錯,一定要去試試。

波濤洶湧...好吸引

睇到我流晒口水!

囡囡個pat pat推車好鬼爽

樣貌與身材不錯,一定要去試試。

玩過一次...心思思

大波靚女 - 我啱呀

性感吸引, 火辣誘人

大波後生女,正!

真係乾柴遇到烈火,爽到無朋友!

性感吸引, 火辣誘人

索到爆

好似好得咁喎

係男人都想執佢一劑

佢又真係幾Sexy架,真係好吸引!

又靚女身材又正,流晒口水

好似好得咁喎

玩過一次...心思思

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:19