[中醫保健] 仁康痛症醫師、精通穴位推拿、推前列線、推完重振雄風。

名稱: 仁康痛症
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A91418-尖沙咀-中醫保健-仁康痛症.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前成日北上 揼骨,每次去的都是邪骨,就算正規大場,真正有專業水準都無乜邊幾間,所以留港消費最好,今日同朋友在尖沙咀飲茶,我朋友真正係骨精岀晒名,對於此事瞭如指掌,談起此事。

他說:你想要有專業水準,問我啦?最後他推薦給我,"醫師"近近的就係尖沙咀仁康痛症,保証我滿意,俾咗個電話我,飲完茶之後,我就打電話約好,就上去試下,醫師目測有樣有身材,溫柔有禮,招呼週到,安排好,我就自己沖涼。

開始按摩時,巳感覺到專業人仕,屬於大師級人馬,穴位精準,力度恰好到處,醫師揼骨手勢的確一流,應大力就大力,應細力就細力,醫師兩年前離開香港反到大陸,一邊係師父那裏繼續進修,一邊從事大健康教學,兩年我教了上百名學生,開根除了幾十名嚴重的男人問題,幾名大師級別的師父方法結合成一套道家功法+宮廷回春手法。

醫師係學過穴位推拿,仲有証書添,一路揼骨一路拉筋,仲幫我踩埋背,踩到響晒骨,醫師踩背方式真係獨一無二,每個細節都做到一點不含糊,感覺成身崧晒,仲好舒服,另外有熱包,將敷在剛揼完既腰和背的部位,效果真係另舍唔同,敷熱包有助促進血液循環,達到舒緩筋肉疲勞,推前列腺和淋巴推完重振雄風,整個流程都有一定專業水準,全部做完之後,好正!今次試到仁康痛症,不枉此行。
回復 狼人傳說 ##1 的帖子

性感吸引, 火辣誘人

咁好服務...一定支持

靚女身材唔錯!

真系令人...想入非非

講到咁正,要去試下!

淫蕩巨乳,見到都硬晒

甘好玩...要試

令人按耐不住

有機會試試

靚女一定支持啦!

"又有好野食~~~
多謝介紹~~~"

靚女一定要支持啦

又靚女身材又正,流晒口水

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

姣女我啱食

姣女我啱食

師兄雞運真好!

好多人讚,師兄識揀!

好吸引...另人想入非非

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 04:46