溢逸水療 ~ apple 好野

簽到
名稱: 溢逸水療
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B62800-太子-水療SPA-溢逸水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡:apple
場名:溢逸水療
地區:太子
時間:60分鐘
評分:8/10

中秋就到,預祝各位師兄中秋快樂、回想2021成年都好似無咩好事發生,工作、情場、股海皆失意,無一樣唔令我意志消沉精神繃緊。不過男人嘅快樂好簡單,吹返飛煙飲啖酒,再搵個女人梳乎出個火,咁就乜野壓力都無晒啦。所以我今年比往年玩得頻密左,周圍玩周圍發洩,總之一有機會就要發洩,唔係精神崩潰都似。

上個禮拜第一次去溢逸水療
有個細細粒短裙仔嘅囡囡開門。
「Hi,我約左apple架。」
「好呀,我帶你入房沖涼丫!apple好快到。」
囡囡全程好好笑容。入到房指定動作除衫沖涼滰乾水趴上床,apple就入房喇。

Part 1:等左5分鐘apple入黎,身形瘦底靚女,心口脹卜卜加埋件連身裙打出個心口幾吸引,仲有對腳都幾長,已經扯扯地,忍唔住揸左兩野。相頭中上啦2字尾中女,不過幾順眼。開個背試下手勢,apple話係以前某大場工作,手骨試起上黎真係識揼同夠力水,落穴位都幾準確。原本入房成身仲係硬蹦蹦,揼完個Part 1真係周身鬆,由頭按到落腳手指都同我啪左幾下,爽嘅。整體黎講無咩缺點,Part 1真係好享受,不過apple比較慢熱一開波唔講野乜滯有D悶,撩兩撩多野講就氣氛輕鬆D,見仁見智啦可能有師兄鍾意靜靜地揼骨。
Part 2:出左骨火出埋慾火。apple出去攞油好快返,解甲果下對奶跌左出黎,真波應該有C-D,先補補鈣啜下Lin Lin又玩下洗面奶。玩完做Nuru時對奶係我背脊滑來滑去好有Feel,對奶軟綿綿咁。一邊Nuru一邊係我耳仔吹下氣一邊掃我股罅,玩到我典下典下。玩完後面又玩埋前面,考左下apple車牌,佢條脷識打轉係咁纏住我條脷,之後越錫越落錫埋Lin Lin又錫下肚仔大脾,多口問佢有無得環保吹,加2舊,OK!一黎先將成枝棍放晒入口,條脷係口腔入面僅餘嘅空間舔來舔去又啜下啜下,係咁刺激個龜頭,差D爆。吹左陣順問多句可唔可以用佢對大波夾腸,OK!落左D油一邊夾一邊磨一邊伸脷奶個頭個畫面好咸濕好刺激!夾到咁上下頂唔順,叫佢攬住我同我打出黎,邊車邊打,終於忍唔到射左D白膠漿出黎!

後記:第一次去呢個場,有個大廳可以比你坐下吹下水休息下,唔洗一上到黎就做正經野,唔錯。臨走坐左陣整返飛煙呃左罐藍妹飲下先走人。

登錄/註冊後可看大圖

回復 pikachi ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
好正呀!

Thz thx
thanks for your sharing!
多謝分享
巨乳女神
靚女  我都想食啊!!!
又有好野好西佷啦
有氣質 好靚好正好砌
身材正,可以一試
Looks sweet and sexy

多謝分享
好似好得咁喎
多謝分享很精彩的內容呀!
多謝多謝分享
好野一定要推..........thanks
睇完報告都心郁郁, 不妨一試 !!!!
夠激情 呢個女真係好吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:19