[元朗/大埔/上水] 足與後生靚女珊珊、有質素、服務一流、值得推介。

名稱: 足與
地區: 
網址: //141-hk.com/zh/B29515-屯門-足浴保健-足與.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係4台聽D師兄講屯門美恒樓足與D技師正有質素有服務,我都留意咗足與既廣告同報告一段時間,但工作忙冇時間,趁住岩岩今日休息有假期,當然要去試吓。

電話約好就上去,第一次上黎足與地方乾淨企理,佈置幾清新,環境吾錯,地方寬敞,見d靚女好熱情招呼,好有親切感,第一時間帶左我入房,獨立房間,獨立冲凉房,吾錯私隱度高,佢地話介紹件新女比我,剛來返工25歲,後生靚女又活潑,聽完我都想試吓。

之後過左一陣有位靚女技師入黎自我介紹佢叫燊燊、燊燊個樣同身材都開正我個範,高高瘦瘦竹荀大波,腰幼幼全身走肥,42吋美腿好迷人,皮膚白滑,笑容好甜美,眼神好有挑逗感覺、小弟忍唔住先黎抽吓水先,之後燊燊主動幫我除衫侍浴,燊燊好有女朋友feel,侍浴好比心機咁前前後後上上下下波推,燊燊隻手又卒我旦旦,撚我隻雀,讓我享受倒至尊無上既快感,玩左一陣再比燊燊咁攪法好快會爆,立即叫燊燊停一停回氣先。

跟住到主菜 - Nuru massage,燊燊叫我訓上水床係我身上搽晒Nuru Jel又係自己Body上面搽,燊燊再趴上黎,運用全身去磨擦我既Body,燊燊又分開我大腿用佢既Body交叉腳磨擦我條肉腸,從而刺激我條肉腸,將我既慾火推上最高境界,我條肉腸比燊燊磨到已經扯到好硬變左支鐵支。

燊燊好似條蛇咁係我身上每一寸肌膚遊走,卷住我身體游黎游去,肉腸比燊燊上下磨擦,陣陣快感湧上心頭,再用大波夾住條肉腸上下係咁chock,燊燊快慢節奏控制得好好,好快已經比燊燊夾爆了,我感到好似將所有精華都射晒出嚟,全身軟晒好舒服。

原來 Nuru massage係咁好玩,試過真係會上隱、之後沖涼比家用+貼士閃人、個場咁好玩以後足與就係我主場哪!

回復 霹靂火167 ##1 的帖子

真係乾柴遇到烈火,爽到無朋友!

波濤洶湧...好吸引

係男人都想執佢一劑

正!恨不得即刻

真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

報告很精彩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:01