碧水幼幼小妮妮令我好回味,而家諗起都鳩硬!

名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

元朗碧水4台個個師兄都會話間場裝修靚、地方乾淨、服務好、幼幼技師得,聽咗咁耐,好奇心驅動下,今日終於有機會摸上去探索下。元朗區地點好易搵,去到見佢地場燈光柔和,乾淨衛生做得好好,有幾間房,都係獨立沖涼的,私穩度高,有預約可即時安排入房、入房先消毒下先、有免冲消毒液,衛生指數100%。房間都好寬敝,乾淨衛生!

第一次嚟,就等佢介紹技師啦,睇下有冇驚喜先。佢地出去安排,我就休息一陣技師已到了,後生女名叫小妮妮,人幾可沁細細粒,身材到幾有睇頭(正所謂廟細燈籠大),着住件白色吊帶背心仔,衫口前好低胸,兩團肉迫出一條好深嘅事業線,相當吸引我目光,廋低都有咁嘅份量 - 難得~

之後吹左一陣水小妮妮一齊除衫入去沖涼,小妮妮身材咁正已經硬晒波濤胸湧,一隻手揸唔晒,Pin Lin彈手,玩到唔想放手,小妮妮比我手淫一輪後再幫我侍浴,仔細沖洗,跟住波推就一定有的,大波推上推落,小妮妮自己都攪到扯Lin旗,再深喉水中簫,吹到雪雪聲,有晒感情,睇得出係出心吹奏的,自問小沒有一點定力都爆了!

沖完涼出去小妮妮已經鋪好一次性用既床單。之後小妮妮坐上黎先開背手骨真係好得,知道晒我嘅酸痛位,勁肩痛、腰背痛,經小妮妮一輪推按後,呢D咪叫舒服囉,試過好多個都唔掂,係小妮妮我真心滿意,全程同我吹水,但力水原全無減弱,今時今日呢D態度真係要讚,揼咗大半個鐘頭後,再落油推,手感仍然係咁到位,推到全身熱辣辣,骨火出晒嚟!

正!再嚟落油推屁股,撩我股溝,R我旦旦,再好鬼馬咁捽我條Jer,我條Jer自然係越捽越硬,抹乾淨個背d油轉身,小妮妮挑情功夫利害,攪到我只感到自己好High,細佬都扯晒旗!先嚟男上抽插,洞穴好緊窄,多水多汁,插入去好舒服,瘋狂一輪抽插,改返後推,圓潤美股比我插到啪啪聲,加埋D呻吟聲一齊合奏High到痺,最後攰攰地轉返女上,小妮妮好似隻脫韁野馬咁喺度扭動,仲捉我對手去揸佢對波,睇嚟佢都High緊,話唔到高潮嚟了,捉實佢條腰,由下而上快UN一輪,兩個人同時到達終點!

小妮妮成身軟晒趴喺我身上!休想一陣之後沖個涼小妮妮幫我著番衫送我出門口,小妮妮外表好鬼熱情,我全程好滿足碧水一條龍服務一流,小妮妮必翻食。

回復 金槍一號 ##1 的帖子

睇到我流晒口水!

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀

呢間場好多野玩,最緊要多小妮妮甘樣既索女

美女身材好正,無得鼎

波濤洶湧...好吸引

好似好得咁喎