[九龍走地G] 尖咀FL分享交流區

回覆 讚好 不讚 使用道具

808房高妹唔知係咪退役了、依家間房房門成日貼住Korea…

ACM1899 發表於 2022-9-13 01:11 1 S3 y/ _/ n/ ?
808房高妹唔知係咪退役了、依家間房房門成日貼住Korea…

e% a. J4 t  Z0 o0 P8 E9 Y應該未,早排先見佢去咗KP做替

ACM1899 發表於 2022-9-12 20:11 2 K  w1 X  a$ c
都係陀地、陀北&北妹好玩d?

6 h0 f( N/ F+ v( a7 X現家聲稱陀地的都係假陀!

ACM1899 發表於 2022-9-13 01:11 ( ~5 ]& i7 U1 b: [4 Y
( w8 t1 G! s) W
門口問佢話係馬來西亞
" Y2 Y+ v" A9 S; u- |( G7 P: M

ACM1899 發表於 2022-9-10 21:04 7 {  @' p' u- ]+ T1 K) p
元老區摺咗、乜嘢都冇留低…/ O: X7 t0 {9 f( T% J
唯有係昵度再吹過!6 u: q: L0 C1 x6 y6 ~
如果各位師兄有尖咀FL有最新資訊、麻煩在此分享交流!

! ~, p5 `6 u' K' M; h# ]8 L# l) g1 O6 ~/ l終於有位究極元老級的人開個FL專區,唔诜長期比幾個廢老收臭G$打手不断盤據FL區,不断出帖吹棒D西臭,西濶及有臭味的病G,我將經歷講返出來,等大家唔好中招,即被班收臭$著數的打手圍攻!

Peter1235 發表於 2022-9-11 08:12
/ o% B' k- a3 d嘩...條女搵命搏...

u2 I8 K% k$ t! `. `幾耐之前?

aunt 發表於 2022-9-13 08:39 $ c$ x/ [  ~7 k3 ?& u# n
門口問佢話係馬來西亞

4 `: T+ M. J8 V1 _" S' {2 D! Caunt有冇食過?另早兩日去痴住301個條巷睇過,有個男人帶左幾件新泰入去,有件高瘦長頭髮分右邊界的靚泰幾正,可惜個男人話佢地未開工。

704頭房、705頭房睇落都唔錯!尤其704叫聲可人…

ACM1899 發表於 2022-9-13 09:43
5 g# O; l# s+ h8 m* ^704頭房、705頭房睇落都唔錯!尤其704叫聲可人…

. K+ H' T) q0 U# R% s9 Y識貨,高層整體來講囡囡質素係高過低層🤣

toddngsw 發表於 2022-9-13 09:43 3 M) P5 ^$ A0 r; h# T% X! z
aunt有冇食過?另早兩日去痴住301個條巷睇過,有個男人帶左幾件新泰入去,有件高瘦長頭髮分右邊界的靚泰幾正,可惜個男人話佢地未開工。

5 |- \. a+ i& ]無食呀~唔啱我口味

aunt 發表於 2022-9-13 12:28
8 Q6 X& H5 m! D' O5 s! X無食呀~唔啱我口味

) o  Z/ L9 _; y$ S' y) Taunt兄已睇過個條巷?個條叫301A巷定叫302?

ACM1899 發表於 2022-9-10 21:04
3 G8 r. t+ j; p- C2 G4 b& D/ N4 S4 Y元老區摺咗、乜嘢都冇留低…
- ]6 q- z* z6 O  B唯有係昵度再吹過!3 N5 m' ^( Q6 |
如果各位師兄有尖咀FL有最新資訊、麻煩在此分享交流!

" B7 u, V9 N  u: z, G9 {十卜,大家多啲分享。謝謝🙏。

toddngsw 發表於 2022-9-13 09:43 : e5 O9 m& x/ c8 P
aunt有冇食過?另早兩日去痴住301個條巷睇過,有個男人帶左幾件新泰入去,有件高瘦長頭髮分右邊界的靚泰幾正,可惜個男人話佢地未開工。
* n7 T6 |4 n; w2 t3 o2 u3 Q! }
301?咪茵茵嗰條巷…" W) l/ w* a" F
話時話、茵茵得唔得?

toddngsw 發表於 2022-9-13 13:53
# J: T9 z/ N; n  |9 C9 xaunt兄已睇過個條巷?個條叫301A巷定叫302?

( W$ t" k2 g7 W6 D應該係302…

701頭、二房兩位囡囡都好得!今日見到佢哋互相睇房燈!相頭同身材都冇得頂!👍 頭房翻版張曦文極之神似!二房條女睇落好白滑!

ACM1899 發表於 2022-9-13 23:24
; w+ q1 y$ d0 s  K5 U* s* f701頭、二房兩位囡囡都好得!今日見到佢哋互相睇房燈!相頭同身材都冇得頂!👍 頭房翻版張曦文極之神似!二房條女睇落好白滑!
$ J7 g% i/ ~7 @; q3 `
泰國張曦文? 有冇 VAR?  

5 V% F' C3 r4 p! ]4 h- u/ V" J
地溝男 發表於 2022-9-14 00:33
6 g8 [+ V& V4 s泰國張曦文? 有冇 VAR?
) a/ Z% s+ _( w+ y8 [2 p
: ^( C: v5 z0 a$ h
陀北張曦文…FL知名人士!🤣🤣🤣

707有烏克蘭妹、泰妹….小型聯合國!

ACM1899 發表於 2022-9-14 01:19
* j  [) m3 B/ I4 [6 f* \陀北張曦文…FL知名人士!🤣🤣🤣
& J7 V; R& I4 M) P5 X
佢工齡好耐啦