[九龍走地G] 尖咀FL分享交流區

回覆 讚好 不讚 使用道具

ACM1899 發表於 2022-9-14 11:13
5 T# T6 n3 O( L) Y+ P- b係呀!不過今日近距離見到、仲係好索!👍 不過我至今未幫襯過…唔知服務如何?

# _5 U' g% E- n5 J* P# C0 m: i以前可以!

ACM1899 發表於 2022-9-14 02:12 / a) U" g: L( n
707有烏克蘭妹、泰妹….小型聯合國!

8 d; Q6 }* T5 G' ?烏克蘭要成10魚…睇嘅師兄就多!

# X- F4 R* d  P- y
咁要試吓…張曦文都算公仔箱姐仔!👍

toddngsw 發表於 2022-9-13 13:53 & |9 J# k# {' c- o
aunt兄已睇過個條巷?個條叫301A巷定叫302?
' }; T+ G2 p( X4 A! T
個個塊面好尖,整容整到個個差唔多樣

2 h! t: s2 ?  [: B3 k. k+ q
超過10年, 以前都食過幾次, 門口睇好得, 入咗去近睇就差得遠

aunt 發表於 2022-9-14 12:18
3 l# k4 V9 X$ o7 r' e  o8 h. i個個塊面好尖,整容整到個個差唔多樣

* c- q1 l$ V3 \個日想入,但未開,aunt兄最後食返陀北?朋友介紹,上海街有批泰,平靚正,可去看下!

genius1234 發表於 2022-9-14 13:52
. P2 I( u  R+ a' f" S5 @超過10年, 以前都食過幾次, 門口睇好得, 入咗去近睇就差得遠
6 @% V  Y( C/ X- W) R# @/ V: R
其實唔只佢,FL好多囡都超過十年啦

aunt 發表於 2022-9-14 12:18
7 N5 M5 g% U+ ^個個塊面好尖,整容整到個個差唔多樣

/ y$ @( i2 F; p  }/ j嘩!咁點食得落!

genius1234 發表於 2022-9-14 13:52 & I& w- F2 [3 n6 B5 _( C
超過10年, 以前都食過幾次, 門口睇好得, 入咗去近睇就差得遠
+ q. F/ y0 s; |. A
可能都係燈光問題…係門口走廊見到真係、有衝動想食!

toddngsw 發表於 2022-9-14 14:33 6 S3 e" N, y" I9 F. J9 H+ T
個日想入,但未開,aunt兄最後食返陀北?朋友介紹,上海街有批泰,平靚正,可去看下!
. J$ }" p  [6 X3 n/ C9 Y. }
上海街?乜位置?

saviochin 發表於 2022-9-14 14:45
8 F, w* Z/ z' {& \+ t- Z  f1 l. ~其實唔只佢,FL好多囡都超過十年啦
$ f& }  v( Q5 i$ t6 l) x
正常…少新女入行卦!

807直望尾房條女都唔錯!著白色比堅尼開門…幾大波!

saviochin 發表於 2022-9-14 14:45 & B# l1 w$ T) E
其實唔只佢,FL好多囡都超過十年啦
. _% [7 g9 I5 ]8 h! P' k

. }0 F3 h' C5 @2 Te 家幾多歲到? 收幾錢? 要戴套吹嗎? 係咪 10 分鐘閪女?  
% O' q1 a1 ~4 v, T$ w1 O
2 I" T% B  j- ^
* `( B) T% v# Y: [6 `; I* o
. p4 z- S; E6 N4 w8 O) K) e# Y9 A9 ?- \  }8 s
& \& T/ v. B# O$ r1 K5 `0 i# K

3 E  @) D$ O( I6 q) z7 _) g                               
登錄/註冊後可看大圖

. ~6 N" T8 u7 x. }6 W  a( ~% c7 Y8 G! G" l
+ ~5 Q# h; N' E( a
) X  D1 r$ j- {: M/ Y
, C( R) q) _" b( d

登錄/註冊後可看大圖
4 |# H5 U2 C, E0 J

- D2 p( b, o: _: O; \% O/ w
2 }) h% B( ]9 t, m

0 b' b. e% s, U, R" K                               
登錄/註冊後可看大圖

8 J# A; i! u6 O- @7 r! b) ]8 ]* v# B1 X- a  C1 P

2 b1 G, ]2 f/ P2 X) I0 R, w$ u0 U6 Z# v5 ~6 c

1 Z2 H* b5 W- j  @5 L& A3 P                               
登錄/註冊後可看大圖

5 U. K! ?! Y; w' ?2 }1 @
4 D7 T- \' ~' j; B, k: K* `% ?+ S

. C5 V! G0 {6 X$ ~  F! C
% G. g5 U" l+ J

登錄/註冊後可看大圖

3 c0 g5 f6 k8 Q# d4 V1 w' H
3 a5 @2 V0 Q1 q$ _$ \0 W+ ]+ n' q4 l  c( G/ c" P) H; N
4 k# c: s& }$ S4 g

1 X" ~. I. ^" T$ I5 s. U8 }                               
登錄/註冊後可看大圖

5 G2 Q' {! ]7 C: z4 r! o9 [. o. W5 \# {0 M. p
/ S5 e3 v+ Z2 S- ~

7 Z- S5 K% H5 O4 n/ a
: u. B8 _  `+ E. u. x

登錄/註冊後可看大圖

" s. K6 J( [) q# Y, k8 G% T; k( u  O' z) L; v
/ I, B3 b  K6 N! C

回復 (~^o^~) ##54 的帖子) ]% L  T" w3 r  G/ J# d: M' V
2 y1 ~& O8 o5 q) b( F6 F
FL環吹唔多,2樓青筋波之前好似可以。

回復 ACM1899 ##1 的帖子1 c# q+ A9 Q5 ]

2 D+ W: i- @, N' ?: d8 |8 p7 K7 p# V呢個post 可以自由分享,希望多啲C兄參與。

saviochin 發表於 2022-9-14 11:14 5 `) X. J: e, W7 T
以前可以!

6 K9 _  u; {2 B; b2 I701嗎?請問價位同服務如何🙏🏼

cwbaby 發表於 2022-9-15 09:34 ' k1 X% g7 E+ D* f& b
701嗎?請問價位同服務如何🙏🏼

- h, I5 ]+ k; S8 v3 Q師兄、冰個單位?麻煩追追帖喇!
7 I; S2 g- j' T  v. M+ ^價位咪FL公價囉!

dickyco 發表於 2022-9-15 09:32
, a/ x, R. t# g$ k( M回復 ACM1899 ##1 的帖子
- n4 ]& H; T( t1 W" N2 n! G# n( h3 i
呢個post 可以自由分享,希望多啲C兄參與。
  E7 a* u  H/ c# e+ l
絕對同意,總好過之前隔離區幾個毒能廢老打手收臭G著數圍爐去推臭G病G😡

ACM1899 發表於 2022-9-15 08:59 ( l. V+ h+ [% G
807直望尾房條女都唔錯!著白色比堅尼開門…幾大波!

6 u& c" W0 K- M; l2 mBig Brother, 條女是不是長髮,金毛 .