[九龍走地G] 尖咀FL分享交流區

回覆 讚好 不讚 使用道具

似唔似真係各花入各眼,d名改到唔止一個叫翻版張晞雯,聽相好講d名都係d師兄改

發利Happy老公 發表於 2022-9-18 16:58 : o; y8 x6 g0 \* |$ ?" c
似唔似真係各花入各眼,d名改到唔止一個叫翻版張晞雯,聽相好講d名都係d師兄改

. e6 S% W: d2 R) i: N8 y! N呢d就叫做約定俗成!

發利Happy老公 發表於 2022-9-18 16:58 - X' |* A( u* B+ t' C

" D0 [& n: ?0 v. z+ PFL 果個係OK似, 當然年齡上, 可能要加10

cwlui2008 發表於 2022-9-19 12:38
. d& p2 t; v+ E& PFL 果個係OK似, 當然年齡上, 可能要加10
7 n/ b! v7 L" h
果日我在走廊近睇見過佢、都可以接受!

202G…
7 Y) m' @7 a, `1 o" R有師兄報料話排長隧…

301A茵茵…有冇師兄試過?
$ q/ Q8 R. A# f! @* F, o* @5尺7高…

7樓住宅條行中間房有冇師兄試過

airhung 發表於 2022-9-20 10:39
$ m5 v3 C) o% M, {7樓住宅條行中間房有冇師兄試過
6 i8 z7 m+ u" ?* T+ E
有次行過見佢哋睇燈光同吹水, 望落有個唔錯…不過分唔到邊間房!

講靚都係對住車立個3間頭房!AGA!

ACM1899 發表於 2022-9-20 14:13 % p" V7 e  y6 E: }1 F) \) s8 ~4 G
有次行過見佢哋睇燈光同吹水, 望落有個唔錯…不過分唔到邊間房!
# o4 F4 Z  c  B6 X; s
我成日都想試著比堅尼果個不過成日都有人

airhung 發表於 2022-9-20 14:37
& j: a1 S" I9 D' n' D/ N4 z我成日都想試著比堅尼果個不過成日都有人
$ w$ O8 t4 u7 z' F+ E, r
你通常幾點去?

9 S2 y# r4 R. U3 _  k
cwlui2008 發表於 2022-9-19 12:38
: q9 P) A% y9 R. }5 W5 k, W7 d5 OFL 果個係OK似, 當然年齡上, 可能要加10
' h" ^* j/ @. N$ H. F$ R
" E0 ^  F9 f# a4 ?( f; n
正貨張晞雯依家 35,FL 可能要加 10,咁咪 45 才!  
3 Y  o$ y0 {! ~8 F8 O. T: d0 v4 Y7 B9 c/ K
0 y4 A5 [5 ?8 ^6 s

9 d7 g" k" v0 b) t

& l# T+ h3 f: s$ @2 `5 J( H8 O                               
登錄/註冊後可看大圖
6 [7 q! e/ U/ [5 [9 S% X& n& |
+ M) E5 _* N- y/ G* ~% C

' e- ^. }: i; R, x7 }* O1 `- a- Y, y

地溝男 發表於 2022-9-21 06:58 % }% Q* @" ?; [3 u( h  J- X/ K
正貨張晞雯依家 35,FL 可能要加 10,咁咪 45 才!
/ U  O) ~% q7 w; h3 D( y' S
我以前覺得40幾歲已經好老,不能食用.5 ]3 r  r2 M5 o% |; ]
但諗深一層, 一個囡囡會唔會廿幾歲開始出黎做141?1 J. Y& K7 R2 F
可能有, 但真係好少.  R9 a, O" ?2 L- Q& r
廿幾歲, 若無小朋友或家庭重擔, 心理上好難接受比禿頭大肚腩中老坑X.& h3 `4 }6 X5 ^$ r0 Z
一般係, 三十幾歲, 有D經歷, 先至下海. 做得10年8 年都40幾.0 R% ]/ T: Q0 {% L5 P+ M5 u) O( Y/ w& K
若果囡囡30尾先諗通下海, 做得10年8 年, 依家50都有之.7 W  f! s5 o" B& H5 e/ m/ q9 U

cwlui2008 發表於 2022-9-21 09:40 7 ~7 L, ?7 l6 D5 v6 |0 E. x. A$ b
我以前覺得40幾歲已經好老,不能食用.
! {$ e* E% T& ~. b7 D) ?. t) l但諗深一層, 一個囡囡會唔會廿幾歲開始出黎做141?
3 o5 c+ x% C/ R) c& E# W* w% I6 j可能有, 但真係好 ...

8 p$ M8 S1 G" N10幾年前3街有陀地、陀北、北姑…10幾歲已出嚟做!

ACM1899 發表於 2022-9-20 09:50 9 c2 R" G4 U4 S/ D  H2 ^0 t
301A茵茵…有冇師兄試過?
% W  h& p9 F  f: {$ J5尺7高…

2 {/ g9 n/ v2 o呢件大家又點睇?

cwlui2008 發表於 2022-9-21 09:40 1 e. `7 ?+ I) [7 e7 V# _  b
我以前覺得40幾歲已經好老,不能食用.9 [3 _: h- f  g) D# q4 _; n
但諗深一層, 一個囡囡會唔會廿幾歲開始出黎做141?
7 t- p2 q+ u  i7 {( F6 R4 p可能有, 但真係好 ...

( X  N8 H4 l+ ]% v而家覺得囡囡3尾4頭keep得ok都唔緊要,最緊要服務正常,有服務就更加開心
5 q# M8 X. t% ]俾個黑面格手靚女都無癮X啦

ACM1899 發表於 2022-9-21 01:58
4 @* E' b% e. y: |你通常幾點去?
6 `: Q- @5 j5 O/ S1 ^6 j
不定時,咁幾點去先有

地溝男 發表於 2022-9-21 06:58
1 o  m) `) T2 k$ P" x6 n. T正貨張晞雯依家 35,FL 可能要加 10,咁咪 45 才!

# p7 A$ ?  A( Y3 u+ Q7 ^門口睇都老,入去後睇更老

反而KP果個張HEA文重更似而且後生