[元朗/大埔/上水] 碧水 啱晒我口味,多幼幼又玩得放,爽爆!

名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我鐘意推拿按摩,更鐘意攬女任我摸,所以去親按摩我都會手多多,元朗呢間碧水就啱晒我口味,佢地D技師個個都後生靚女,睇得又摩(摸)得,聽教聽話服務又好,正合我心意、打過去約個時間,同我講有新女到步,試新嘢當然無問題。

入到去招呼唔錯,員工好有禮貎,先安排我入房,入到房見係獨立沖涼,夠晒私隱度夠!之後坐左一陣有位靚女技師入黎、佢個名叫 半夏,目測都係20歲出頭,外表好清純,斯文靚女,身材好fit,魔鬼身材望落去有波有籮,皮膚白淨,談吐好斯文,整體幾有氣質。

之後 半夏就幫我除衫、 半夏自己又除衫同我一齊入去鴛鴦浴,見到 半夏我就知真正嘅窒息感覺,好豐滿呀, 半夏細心無微不至,侍浴好有心機,全身波推漫遊,半夏仲嚟過水中吹奏,吹功真係無得彈,深喉、奶旦旦,好刺激,差小小就比佢吹爆、我弟弟已經比半夏攪到硬晒,證明半夏吹功好得,之後抹身上床。

半夏先舖上一次性床單,夠晒衛生再幫我按摩下頭、肩、頸,呢種感覺真係好正好relax,按完後再做香薰推油, 搽上身有陣陣優香,合埋眼好想瞓,好舒服, 半夏按摩手法算幾好,力水又夠、推前列線、推淋巴,絕對唔求其幫你按!推到全身輕鬆之後。

半夏然後就開始BM,再由頸開始BM落到腰間,大腿根兩邊,其實都幾爽,用佢全身肌膚去身貼身,半夏挑情功夫利害,攪到我只感到自己好High,細佬都扯晒旗,半夏再用口含住我條肉腸吹奏,半夏唔急住引爆我,口感壓迫感好強勁,快感當堂谷精上腦,最終喺極度興奮嘅狀態噴射入半夏口內,跟手半夏好細心幫我清潔,然後再陪我去沖洗乾淨,事後服務非常好,過程好溫馨,今次嘅體驗令到我對口爆上晒癮!

回復 文龍雕心 ##1 的帖子

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

咁好砌等我都要去試吓先

性感美女, 無可抗拒

咁正,返啅得過

咁好砌等我都要去試吓先

大波靚女 - 我啱呀

佢又真係幾Sexy架,真係好吸引