[賽後報告] 荃灣思源樓文文正宗穴位按摩真係冇得頂、靚女有咁好骨...

名稱: 文文 ❤正宗穴位按摩
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A39608-荃灣-樓上骨-文文 ❤正宗穴位按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟相信好多師兄同我一樣,周身骨痛,肌肉勞損、身心疲累,所以一得閒就會去揼個骨,辛苦搵嚟至在洗,又何必太刻薄自己呢!個老友介紹咗荃灣思源樓佢個相好技師比我,有好嘢自然要同大家分享吓,佢叫文文真正陀地真係細細粒容易食。

呢個文文真係我試過嘅囡囡之中,技術數一數二,靚女有咁好骨技、真係前途無可限亮,第一次見佢已經覺得文文係一個溫柔體貼嘅人、有前有後皮膚白滑、身材仲好fit。之後文文拖我入去幫我除衫掛好d衫,又同我幾啱傾,自己先去沖涼。

沖完上床佢先同我按背,出手又真係OK喎、按得咁好原來佢以前係大場出身又做過美容真係有料,揼幾吓已經話我頸肩股肉勞損,咁會成日攪到頭痛,文文然後慢慢幫我按鬆真係好舒服,再推腰背,文文功夫認真唔真係講笑,大開大合,點對點壓肋,痺痺地,過後感到血液流暢了,文文同我講身體要靠自己保養,聽得出係發自真心,仲教我幾吓拉肋動作,好窩心,揼完再踩背。

文文踩背功夫都好好,背位、腰位、Pat位,踩完用腳掃,再响埋骨,Lok Lok聲真爽,舒服完就再推油,文文手勢時剛時柔,推鬆腰背後,就梗係要掃股,痕痕地有觸電感覺,舒服到唔想停,R袋袋、袋捏大腿肋、猴子偷桃,陣陣快感湧上嚟,舒服到JerJer都硬了。

文文叫我反身入戲肉,雙手輕輕咁來回掃蛋蛋、大髀,喺咁既挑逗,忍耐力已到了極點,落油輕按,一鬆一緊,比文文chock左一陣JerJer已口吐白泡,文文幫我清潔後去沖涼、鐘意揼骨而又有要求既師兄,思源樓文文絕對係一個上上之選!

多謝師兄分享
回復 金槍一號 ##1 的帖子

正女推介,值得支持!

樣靚身材索,手骨好掂
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享

睇到我流晒口水!

美女身材好正,無得鼎

睇到我流晒口水!

誘人寶貝

係男人都想執佢一劑

女女唔錯,食得過

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

好多人讚,師兄識揀!

令人按耐不住

淫娃吸X機

正!恨不得即刻

依琳 一試難忘

等我返嚟去餵飽佢