[MB男同性/同志(只服務男性)] 好叻含同控射 4-11-2022

回復 KAsam ##36 的帖子6 m. F5 p8 n+ N: j5 B+ o
% \0 j  s  ]7 z8 |6 H  c
Pm ur line id to me
回覆 讚好 不讚 使用道具

刚才發掘到直男潮吹潛能,喷到成地水,爽到佢爆

不如開班一齊學野

wkandy 發表於 2022-10-14 15:41
. }# q  r8 [) J) O. @- b* n: I我發现直或双成功潮吹比例较高,十個有五六個可以
9 N5 ?5 q, K0 p1 F8 ^
成日打飛機會唔會難啲?

回復 jcfinding ##45 的帖子
( J# W. U2 j& Q* o
# b0 q1 z+ B$ j. T, t2 |比我试下就知啦

wkandy 發表於 2022-10-14 18:03 / ^9 @+ D  x2 A- B9 w
回復 jcfinding ##45 的帖子$ G& m9 @. i  z1 @
2 c' C; A, C3 U% Q
比我试下就知啦

9 Q  k8 r' ~+ k, H7 y好,你喺邊區?

回復 jcfinding ##47 的帖子( J* L2 P5 t' S' U9 v, x- z
6 {4 `( g" ^; {
Pm ur tg or lime

已pm

回復 coffeelatte ##49 的帖子. ^0 y, G6 K! D6 V: Q. x- Y) B

5 a% |+ S$ J! x0 w6 wWhere u pm me??

用手機回應 wkandy #50 的帖子) v' D  Z! i: d# g5 y. m

7 y7 Q. r+ W4 z9 a' r收到?🙂

回復 coffeelatte ##51 的帖子
& |) D+ p+ a! |/ S! y$ c  I* v) Z) `% X1 l4 q9 Y6 Q
Better u pm ur tg to me

我都想試吓咁Hight8 x# A- L. A( ?0 N" @5 C( x
TG:Jingfish224105

我都想試男潮吹呀

回復 ranvier ##54 的帖子* Z/ i, p# [: e; |* [

2 j# ~! q" H: l( n; P1 R5 ~Pm ur tg to me

用手機回應 wkandy #52 的帖子' Z1 E+ e& v% q# c; j& g

: \, U8 Q) i7 o' q% Y! h7 K& D' ]9 R今次ok?

回復 coffeelatte ##56 的帖子
6 z6 H- g4 U  H% V3 m4 J  @- W' l3 J/ u
What is ur tg id

用手機回應 wkandy #57 的帖子6 Y  \& ]  Z3 Z9 i* t
# \* [5 O8 c4 V& ]
※警告※ 請勿發表站外連結! 凡看到一律刪帖※

用手機回應 wkandy #57 的帖子! q1 }. Q( B8 q! {* y* r- {

8 C! e+ U8 S( A7 B$ D再唔得你pm我
, ?" r; ?* [) X) E3 b* I; y唔該晒老細( R: V  a  L' E2 z
萬分感謝

回復 coffeelatte ##59 的帖子
  I. o! c, s) r4 _" c+ ^( v% f* A# @& U7 W7 U
Your tg or add me tg liferama9