[賽後報告] SaSa天生大波,服務一流有特別服務,24小上班

名稱: SaSa
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B81657-深水埗-樓上骨-SaSa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇到報告話深水埗區有個頂級新囡,樣貌身材都有酒店級數,而且服務人人讚,睇埋廣告相,即時預約,準時上樓,展開淫濺之旅,SaSa 樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,準備好;先來個傳教士式屌SaSa ,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,係時候玩轉來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,最後梗係揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,興奮到我打晒冷震,隊到入一入至派彩,射到精盡為止。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
Screenshot_20220922-154232_Samsung Internet.jpg
回復 愛美麗 ##1 的帖子

thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享