Fila spa Yan妹 咁高質素又後生嘅按摩師一定要試 有...

名稱: Fila spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B61686-尖沙咀-水療SPA-Fila spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Yan

相頭 :8/ 10  
   眼大大面圓圓輪廓幾靚

身材 :9/ 10  
   瘦身材有揸手天然波,彈性十足

服務:9/ 10
   過程:
   前兩日微信有個相熟嘅妹妹聯絡我,講最近佢黎左尖沙咀返工,所以就去試下水準仲keep唔keep到

封關甘耐妹妹按摩技術喺俾到我Feel到好似返咗深圳按摩咁,妹妹一開始先由頭慢慢按每個位置都好準確力度都控制得好好,唔會覺得痛或者唔舒服,之後就沿住背脊一路向下按而且無話力度會突然改變控制得啱啱好

之後妹妹就叫我轉身同我按埋正面,一轉身妹妹就將按摩手勢轉得更加柔和仲不停咁按肚按胸,仲攻陷我大脾內側果兩點淋巴位,而我亦手多多嘗試伸手過去摸下佢大脾,妹妹好似知我忍咗好耐咁,好自然仲唔避開而且仲好温柔伸淫,無幾耐細佬就已經硬一硬,距一手抓住小弟弟 望住我 放入自己個口到,側簫,袋低都照顧上,我當然即刻上套,主動D車距,距又唔避,我變本加厲,上下其手,距都好享受,女下抽插距,距叫得好享受,最後後推完成左發射工程,沖涼俾家用
翻食指數:9/10

回復 emailckc ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝分享
回復 emailckc ##1 的帖子

好吸引
多謝分享
多謝分享
very nice figure thanks for sharing
多謝分享
多謝分享
好靚女
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享