[搵囡心得] 想問 新加坡 freelance bars 近況 (incl. BRIX, Ipanema etc.)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Hi 各位師兄,

現在香港0+3, 係時候衝出香港!!

有冇Ching知最近freelance bars近況呢? 尤其BRIX, 雖然我知grand Hyatt裝修~~
zozoro 發表於 2022-9-27 18:24
orchard tower所有夜店酒吧今年最后一年renew执照,明天开始将不再更新

即係2023年會關門?!?!
用手機回應 zozoro #2 的帖子

Brix 係酒店有影響?
davidmills 發表於 2022-9-27 21:29
即係2023年會關門?!?!

睇報導個牌係到做到2023 年5 月收皮
Liverbirdywna 發表於 2022-9-28 00:18
用手機回應 zozoro #2 的帖子

Brix 係酒店有影響?

哩單野只針對ORCHARD TOWER
回復 shmmm ##5 的帖子

Shmmm兄,

Long time no see!!

我可能下年1月出差, 咁都可以趕尾班車~~

Thx for your info.
回復 shmmm ##6 的帖子

師兄知唔知BRIX依家有冇開呢? If so, 人場費係咪貴咗?
回復 davidmills ##8 的帖子

Brix 一切如常, 不過一般價錢貴過之前, 好多女都想賺返兩年前唔見咗嘅錢
davidmills 發表於 2022-9-28 19:22
回復 shmmm ##6 的帖子

師兄知唔知BRIX依家有冇開呢? If so, 人場費係咪貴咗?

我對上一次去係直頭住HYATT, 慳番入場費, 哈~
回復 shmmm ##10 的帖子

wow, 你好有米啊住grand hyatt

我之前都係住對面間Royal Scott Hotel 咋

BTW, 2018年果時 in general SGD500 1Q 2 hrs, 依家變成點?
多謝師兄分享
用手機回應 shmmm #10 的帖子

😂但酒店費應貴d
用手機回應 davidmills #11 的帖子

我Covid 前
應2018 吧
先400 1q
有d可傾到300
有個南非嘅就企硬600
Brix 裝修至明年第一季,有排等

Ipanema 而家晚上就係brix D女女過晒去揾食,冇乜賓妹怪獸剩低
回復 守株待兔 ##15 的帖子

收Ipanema定Brix價錢?
Chanr 發表於 2022-10-3 15:35
回復 守株待兔 ##15 的帖子

收Ipanema定Brix價錢?

全場越南妹為主,有少許不知明國籍。
同2個越南妹傾一陣不過冇問,反而同錫Q傾仲多,佢話3至5百 IMG_20221002_123003.jpg
守株待兔 發表於 2022-10-3 16:44
全場越南妹為主,有少許不知明國籍。
同2個越南妹傾一陣不過冇問,反而同錫Q傾仲多,佢話3至5百

感謝師兄

過兩日去SG,期待
davidmills 發表於 2022-9-29 13:14
回復 shmmm ##10 的帖子

wow, 你好有米啊住grand hyatt

都係公司出差, 嗰次睇過HYATT 仲平過平時出差住嗰間...
就叫LOCAL OFFICE 幫手BOOK HYATT  
守株待兔 發表於 2022-10-3 10:16
Brix 裝修至明年第一季,有排等

Ipanema 而家晚上就係brix D女女過晒去揾食,冇乜賓妹怪獸剩低

最重要係收咩價...
IPANEMA 但收BRIX 價... 咁冇意思

BRIX 比IPANEMA 早收, 所以之前BRIX 收鋪後有部分女都會過IPANEMA 兜下睇下有冇得做多轉
會收得比BRIX 價平, 試過幾次平價食好野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:04