[九龍走地G] 老廟攻略 (五)大家要小心銀包 个人財物 l

回復 ACM1899 ##20 的帖子% e8 [2 K2 F0 F1 O. k# X6 f
( s& u# ?4 s) `' F+ `. _6 c$ Q9 O6 N
我有,冇乜新女,4眼佬個幾件麻麻,
回覆 讚好 不讚 使用道具

可以唔使去住!

回復 金銀銅鐵 ##1 的帖子6 V( M. v; y, ?! e

. V$ ?; S' v# A2 ]# s' s多謝多謝分享

掃得好密

怕咗咁多妖

景物依舊,人面全非

not a good place to go anymore

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-10-9 16:08 編輯 1 j" q  X( |  v$ A
) W$ w. X( |  `
最近好耐冇出廟街,因為遇到個泰妹仔,市面確實妖氣沖天,幸好我遇到呢個唔係妖。妹仔初來港,五呎四全走肥,皮膚滑B波仔,髮長到背,十指尖尖手腳滑。叫雞咁耐都係第一次遇到一線鮑仔。兩個星期食左5次。隧道短而窄,第一次做佢,我下下頂盡,5分鐘吾到就忍唔住射咗。跟住幾次有心理準備,就位慢慢做,有十幾二十分鐘,傳教士式,投入真反應,手踭撑床提高上半身望住我細佬抽插佢妹妹,插吓又攬住中車吓,眼神交流然後又繼續衝刺。原本我一進入佢想用ky, 我話no need佢就乖乖放低,佢投入真做,越做越多水,我見差唔多,就將佢雙腿放在我膊頭,細佬頂到盡在裏面磨擦式射爆,佢亦叫聲加快高潮享受表情,攬實休息傾陣計,我話佢香水好聞,佢一味講tired ..tired,細佬慢慢滑出,佢就先去沖身…
/ u' E' H2 v  e! t6 K
) M, h0 r& W) D) _算係我叫雞生涯嘅奇遇。如果有件咁嘅女結婚做老婆,比我插一世都制....不過我呢啲老鬼,我制佢都唔制。; I4 q2 T$ x7 v& j/ w& d4 U; J

, E/ w7 D  m7 n) e9 q' X# K& \
師兄可唔可pm邊度搵? 萬分感激

speedingmolly2 發表於 2022-10-9 15:58 * q: Y- g) ~. B) L' y: Z
最近好耐冇出廟街,因為遇到個泰妹仔,市面確實妖氣沖天,幸好我遇到呢個唔係妖。妹仔初來港,五呎四全走肥 ...
7 [+ n& d  N+ {. `* I2 L1 A( O
老鬼哥有冇泰妹仔 VAR?  

speedingmolly2 發表於 2022-10-9 15:58 * ?. U% y# m% K- K5 F! o6 q
最近好耐冇出廟街,因為遇到個泰妹仔,市面確實妖氣沖天,幸好我遇到呢個唔係妖。妹仔初來港,五呎四全走肥 ...

$ u& u* M* D5 T% i7 c咩位置呢??
0 \' j/ N6 n9 x) w% [- r5 j! e' m% S# k; |! }  t

speedingmolly2 發表於 2022-10-9 15:58   s+ E, j7 I; j9 W  F* f* R
$ v% P& N2 }+ `9 r5 j' i4 c
恭喜遇到好嘢,去多幾次,一個月好快過

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-10-10 16:08 編輯 6 v7 ?6 U5 n8 L
地溝男 發表於 2022-10-10 03:35
7 F3 D9 U7 c) `) j* w, K老鬼哥有冇泰妹仔 VAR?

: g  Z( Y) {8 t: s% ?* P
- U  d8 y/ u+ H8 A  g: _2 E8 Q) F! c$ M' X有廣告但估計上面幾條女全部吾係相中人. 齋睇照片真心冇一個認得岀。

mic888mic 發表於 2022-10-10 06:18 ( T5 ^5 |% v, K$ u5 n* C) k
恭喜遇到好嘢,去多幾次,一個月好快過
! ^# i: J' U6 {1 `& v
係好快過

speedingmolly2 發表於 2022-10-10 16:04 9 \! |6 _7 N  M' ^/ ]5 U8 A
有廣告但估計上面幾條女全部吾係相中人. 齋睇照片真心冇一個認得岀。

1 g- F" C1 J$ A一樓一d 相真係算把啦, 根本任何一條女睇相都認唔出

speedingmolly2 發表於 2022-10-9 15:58 - {" S# t3 F4 c$ S; R

$ t  }0 u, H& S! p1 w) V3 O咩價錢呢師兄

Peter1235 發表於 2022-10-10 05:08
$ e. Q4 Z3 M1 A4 B% s" m. U" O: B咩位置呢??

/ k, x4 J. ~5 ?8 E9 y3 _" P師兄我send唔到第二次短訊。不過我琴日六點上到去見反牌請等候,七點折返仍然反牌…

8 F6 P& H5 K5 S+ d7 C* ~
HI! 發表於 2022-10-11 19:45
% C5 t  o! i4 l. l# ^) U+ s# [: b. G咩價錢呢師兄

7 A3 T5 }7 o( o" z6 R' Q, r2 `3 G! e% ]' Z: |$ K5 n6 l" Q
) @* S6 o; W5 t! r
開價4鱼。第一次打後,我都係比人情價。我直情想私有化。無論樣貌髮長打扮身形高度滑淨彈性以至連d腳趾都係mcot

2 C: @  _- o8 _/ x
! C) J8 `5 W' j/ ]3 s, m" L琴日上去緣慳一面出吾到征,是晚七時去廟街望下,細OK旁樓上有囡,其中一個好靚女,笑容充足唇紅齒白,淺藍緊身短裙,手腳塗上紅色甲油,係少有靚泰,就算佢喺香港行出街,都係靚女,可遇不可求。正常必食,但我居然話睇吓先,行返落樓…可能最近食到自己心水食滯咗
3 P4 M/ h# p6 G/ H/ M6 P
3 y5 C  O, @9 E5 t: ?  k* R& z

speedingmolly2 發表於 2022-10-11 22:29 9 u" ?  q4 V. ~& ~# A3 [
開價4鱼。第一次打後,我都係比人情價。我直情想私有化。無論樣貌髮長打扮身形高度滑淨彈性以至連d腳趾都係mcot

) q2 V3 H# `  `3 m" n可透露位置嗎pm🙏🙏