[九龍走地G] 老廟攻略 (五)大家要小心銀包 个人財物 l

回覆 讚好 不讚 使用道具

dannyng 發表於 2022-10-12 23:47   j- T- h. ^; _
哩啲係咁嫁,廣告一樓一啲相,上到去我未試過有對板對年齡.
6 H1 C  v) \! @
邊有咁多真人相…

2 P8 T5 d# q* R7 G' e) i
, y% D7 v; R! R; a: d近睇ok泰靚女,原來吾係以為咁後生,係師奶仔,27-,生過,身形始終冇得同冇生過比較,皮膚算滑淨但手腳粗。只能講上面兩條女,笑容態度唔錯。聽講好快0+0,可能泰妹同泰妖又再多d。

speedingmolly2 發表於 2022-10-14 09:14
* Y! x7 q* V) S9 }! R近睇ok泰靚女,原來吾係以為咁後生,係師奶仔,27-,生過,身形始終冇得同冇生過比較,皮膚算滑淨但手腳粗。只能講上面兩條女,笑容態度唔錯。聽講好快0+0,可能泰妹同泰妖又再多d。

( S$ B: Q7 S$ [9 U1 i0 ]0+0…師兄想得美!

ACM1899 發表於 2022-10-14 16:19
% `) F/ z' W$ b2 Q, {# g6 f0+0…師兄想得美!

, ~: j$ a: r# r5 P! k8 A今日放咗風唔會0+0喎,七欖都無乜人睇。

原來咁!  老點我嗰個, 同被老點嘅我, 都好願意被老點。咁搞香港玩L完

不得不佩服聖誕燈紅牌, 鐵打嘅身軀, 大海嘅胸襟, 抵佢賺到錢

speedingmolly2 發表於 2022-10-11 22:56 0 T6 {$ P( M' r5 u
琴日上去緣慳一面出吾到征,是晚七時去廟街望下,細OK旁樓上有囡,其中一個好靚女,笑容充足唇紅齒白,淺藍 ...
) b) r4 R$ H0 R7 N0 E! m+ L
細ok泰檔 , 250環吹+口X , 樣貌身型普通 , 咁嘅價錢都算係咁

speedingmolly2 發表於 2022-10-14 09:14 ( [$ b4 g+ \: a" {' w% T8 b
近睇ok泰靚女,原來吾係以為咁後生,係師奶仔,27-,生過,身形始終冇得同冇生過比較,皮膚算滑淨但手腳粗。只能講上面兩條女,笑容態度唔錯。聽講好快0+0,可能泰妹同泰妖又再多d。

$ }# {1 _+ J3 s4 S5 P剛剛試左,技術一般啵

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-10-15 08:34 編輯 - N, N' ]1 p1 V* N2 ], d
& K& U8 x& e3 _7 R5 G4 G! Q' j
我做我認為靚嗰件,乜春服務都冇仲要生過。呢兩件女工時長,每日閒閒地接30個

JAMESLI88 發表於 2022-10-14 22:55 ( V/ D& X% E. c) Z9 m
細ok泰檔 , 250環吹+口X , 樣貌身型普通 , 咁嘅價錢都算係咁
# X# E9 z3 |$ O$ x5 D' e5 I
前幾日出去一次冇開工。今晚又出去一次, 聽日返泰國又冇開工。緣慳一面享受唔到上述嘅服務。  '唯有’翻食紅牌, 自從佢上次離開到而家。可能佢實在太爛做, 樣殘咗好多, 胸前兩個雞仔包明顯被搓到鬆弛左, 隧道明顯空洞左。趁今次命運安排, 搵夠錢返去搵d嘢搞下, 過d小生活, 無謂再企街, 雖然佢好少企落街…

行運成條廟街得呀叔嗰堂,啱啱問咗佢而家連紅牌都休息埋,定係走埋?得返兩個普普通通。😅

廟街路人 發表於 2022-10-22 15:39 & j0 P4 e3 }$ P, S+ X
行運成條廟街得呀叔嗰堂,啱啱問咗佢而家連紅牌都休息埋,定係走埋?得返兩個普普通通。😅
1 J* ?& z$ ]. A8 h
i guess m holiday, perhaps her time in temple st. has come to an end

最多女都係麗姐…

dannyng 發表於 2022-10-12 23:47
0 |8 [* G" K5 B0 R; B* G! A% J% m6 E哩啲係咁嫁,廣告一樓一啲相,上到去我未試過有對板對年齡.
1 v% M/ t3 |8 A7 F/ k0 A5 X
對的返,減十年啦

ACM1899 發表於 2022-10-26 16:51
: T& @" H/ [8 f; }5 E5 K最多女都係麗姐…

1 a* e2 |- ?% b" N麗姐好似加到$300同$350,上1仔好過啦!

好耐無去掃街,最近0+3有無多返多返女

佢身材火辣,大波美腿、靚股服務加零,一入到去,先黎攬攬錫錫,鴛鴦浴享受水中簫,上床環保吹簫深喉吸啜,櫻桃小口冰火蕭含到我幾乎射,搞到我欲仙欲死,我不甘示弱反攻,寶劍拔出暴怒如鐵,女上騎術超級,佢都好享受, un到佢對波係咁震,改由我推車,細妹又窄又濕好推好砌,真係搞到我噴精,見時間差唔多一齊沖涼,最後俾埋家用走人。
; h- q, y% H% }- l/ Z
0 O  C" ]; t: d- x咁多年來我都好奇…其實寫一篇呢d有幾錢?

回復 speedingmolly2 ##28 的帖子
( @$ x* h/ e) f% M3 {+ V/ l" J& G# Z  q* x- e9 f* B
求師兄分享可pm嗎