[九龍走地G] 老廟攻略 (五)大家要小心銀包 个人財物 l

阿靜返咗黎
回覆 讚好 不讚 使用道具

食咗,佢返七點,話十點幾走,我琴日都係第一次食,# P# o' p2 S4 X( d0 i. U9 Q
平時佢好旺,無緣,又唔想企喺度等,佢個樣又串串貢,
" ?  g& O$ V& l/ K# I0 I0 t琴日行過咁岩佢喺度就試吓,真係好串,
" M) s: U. U" b: I. f4 R1 p但又幾好屌,波唔大,夠揸,無閪面,# y1 g- ^5 b* U* N+ |7 E: z! Y+ F
快餐黎講都OK

llaawwhk 發表於 2022-10-29 09:09
( C; M  v7 g' W8 }& j. ~9 ~食咗,佢返七點,話十點幾走,我琴日都係第一次食,, z' Y) }% j4 r' `
& L/ U, F  M4 N# [2 X琴日行過咁岩佢喺度就試吓,真係好串,

z2 `# a6 U. w! Y% @9 A7 n阿靜係邊個?4 y  u# i* t6 Y" \4 F- [1 s
師兄可摸耳提點一下?

llaawwhk 發表於 2022-10-29 09:09 ; W- V) U! x- c2 }9 q8 z9 s
食咗,佢返七點,話十點幾走,我琴日都係第一次食,
- j5 J1 k2 d3 ~. l( Q& U' v" \平時佢好旺,無緣,又唔想企喺度等,佢個樣又串串貢,
: ?- W  J2 K7 X; m- L琴日行過咁岩佢喺度就試吓,真係好串,
1 P$ _* \: ]( m9 ]
出去睇吓係咪我上次話好合作嗰個先..

回復 simonchow666 ##64 的帖子+ |: l( I  b: H4 ?9 W: z

; U7 H- V  k! b1 @$ M聖誕燈飾位

回復 (~^o^~) ##2 的帖子# @# ^9 X" h3 ~. d6 _; u

' R% ^' ]& j, O# z3 ]好掛住姐姐

回復 llaawwhk ##63 的帖子
: |9 Y" r; p; T+ z( P2 H
4 F) p7 t# k& P阿靜唔串WO,佢同洋洋雙飛仲正啊.

阿靜咩樣架?

有師兄仲問緊泰妹位置。佢已經回國。$ @, N( \  Z/ f5 I. ?8 Y9 g
佢飛前私約酒店。我帶酒零食,佢帶泰國餐廳買嘅晚餐。佢話紅酒好飲,泰啤佢有飲開,唯獨唔飲清酒話醉。酒過三巡,佢攬住個keyboard YouTube搵歌聽,藍牙喇叭播放音樂,飲吓食吓,雞同鴨講,氣氛輕鬆。最後飲到佢頭暈我眼瞓,咁就過左一個愉快的友誼聚會。
+ c% o$ L. e( B* P! C0 e+ ~' T: j6 u人走茶涼,告一段落。各位師兄食過其他好嘢啦

用手機回應 llaawwhk #66 的帖子5 E- C- {1 I( c% b& [$ M. D9 M
, ?  I( E2 `* X1 l0 G
唔好意思,見幾個師兄都提過呢個“聖誕燈飾位”但真係get唔到,係咪熟食中心?

masturbation 發表於 2022-10-31 00:14 + r, p) p" ^* ^
用手機回應 llaawwhk #66 的帖子- e& j' I, U. u: d. v" T: s! C

' k( P% p  P' T% b% J唔好意思,見幾個師兄都提過呢個“聖誕燈飾位”但真係get唔到,係咪熟食中心?
6 e4 L; c) `6 o8 s# U1 ~
e 道!     (~^o^~)9 @6 u5 p% f  _/ W0 h$ G

9 O* b3 w; S- N9 W# J+ J5 u  B( A8 ?4 Z% U( ^" i, \
4 w; `4 S3 B$ S# y
* w7 e9 D' U3 |! x# h- ]9 \

! a! u) M* w! c! w6 z3 |2 v
; L6 k& R0 J$ |$ v- n1 n

登錄/註冊後可看大圖

" Z3 O% P- m9 A/ d/ X  m
# P. Z+ M5 L7 |. B1 X; I+ i9 }( D" `; p! q
5 q( [& c+ h" P) z/ ~5 E* A$ D7 S

0 d& p7 G* K. {4 n: e. h' b5 w! c# D3 e* J% o* s& w8 e% W

& \# U* }: l+ _" p% i- q                               
登錄/註冊後可看大圖
7 @) b: ?- H5 \( j& a9 \- t4 e& s4 n
  ?+ C( |* v5 e1 m% _3 ^2 |$ h( Q
+ E1 s( A, e: B, j& @/ H+ {
5 [# z% e. C2 o3 |; J. {6 P
5 J+ E4 }& k! W' f, `) T4 z0 w

登錄/註冊後可看大圖
$ o$ O' q' {. A
4 P' E" Z1 ~! e8 W  P5 D

2 M  t3 t' W) a+ q6 m

llaawwhk 發表於 2022-10-29 09:09 4 O- Q2 B- N7 ~2 o9 ]
食咗,佢返七點,話十點幾走,我琴日都係第一次食,' T& f& t' _' g( |
( x0 h0 p* `& I5 h/ ?琴日行過咁岩佢喺度就試吓,真係好串,

1 p4 y+ P) j* k想問阿靜係咪仲係綠綠地頭髮?謝師兄

(~^0^~) 發表於 2022-10-31 01:15 0 s1 ~; e1 c8 d& z7 x: J9 J
e 道!     (~^o^~)
, F5 L3 r' E4 }& ~9 N6 t' _- W- F
呢個位咁揚…

昨晚九時去聖誕燈位置,原本真係諗住幫襯買聖誕燈,但檔主哥哥休息!
, u$ M1 o8 v" C' {/ ] WeChat Image_20221031144927.jpg

# S( v! Y( q1 g7 F3 E  J' s8 u; Y: O$ \2 R7 T: m
反正去到,上樓泰望吓,21才望落真後生,入閘!終於搵到機會用個0.01,佢拆袋幫戴,我冇skip任何程序,佢捽都吾捽一下,軟住帶!帶唔到佢轉個新,咁就浪費左個私伙!我示意佢錫Lin,No! 我拉佢手捽我Lin,我自己帶。我又玩吓佢粒少女Lin,硬咗,站床邊先後入,No! No完佢瞓低,咁傳教士,佢腰以下半分力都唔用,上身就覆訊息,我坐起身抬高佢雙腿插入,然後揸下佢對波,手一離開佢雙腿隨地心吸力攤番落床,我放平壓住佢身,等佢冇得睇電話,咁佢開始有呻吟聲,知道而家係做緊愛,吊咗一陣我又坐起身,揸佢對A波仔強力抽插,此刻佢喃喃自語,估計應該沮咒緊我,死老鬼你快d去死之類,我唔理佢,幻想同個讀緊高中,好正嘅世姪女搞嘢,最後成功出精。抽出佢馬上指住手機,話我超時,咿咿哦哦要求more money,完成又一次奇遇!

回復 rilakkuma10 ##73 的帖子
$ x9 @/ w, N( r! e4 ~8 s
* r8 b+ Z4 t2 M5 R4 D3 Q8 _% i灰灰綠綠

thx for report

speedingmolly2 發表於 2022-10-31 15:00 , u7 K* K4 ?4 F; L* d; k
反正去到,上樓泰望吓,21才望落真後生,入閘!終於搵到機會用個0.01,佢拆袋幫戴,我冇skip任何程序,佢捽 ...
1 j* R$ @- {+ o2 m3 F1 ^" j% J
邊檔咁差

前幾日行過旁邊,有兩件後生走肥,比較小見。