[九龍走地G] 老廟攻略 (五)大家要小心銀包 个人財物 l

( s" Q6 s$ E  ~# o9 N5 D
咁師兄你有冇比多幾草佢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

gittattat 發表於 2022-11-1 06:11
- G. p/ }: {7 R9 O前幾日行過旁邊,有兩件後生走肥,比較小見。

3 T  a9 ]5 L+ H師兄乜鐘點經過?

回復 tempohorse ##68 的帖子
: h/ \; [& `9 Q$ ~+ @4 @8 t
+ J( v) Y2 O  ?: J9 b佢係串得你好開心嗰種埋位都好配合

ACM1899 發表於 2022-11-1 10:08 5 M4 O) T7 d9 L7 e8 i; W9 k
咁師兄你有冇比多幾草佢?
3 b& q3 ]& v4 J+ u3 V( ]
我唔兜巴車佢已是小費

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-11-1 23:35 編輯 ' }. X  W& M0 B8 \$ }$ A
估我唔到 發表於 2022-11-1 01:56
5 Y6 `4 P; D3 |  e# j邊檔咁差
0 [" u: b% Y: E$ b3 ^( I9 C1 ?
, V6 ]3 A2 ^7 @, M- a; z9 ]
師兄個廳比較大嗰檔

回復 speedingmolly2 ##76 的帖子
+ Y5 v! L# P8 J: U0 R# R; b9 I9 `5 g9 F& A3 i( ]& A
師兄,想問下泰妹而家咩價位?

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-11-6 13:26 編輯 + L) {5 V) x, }- z* T7 Y

) e# y5 P, S1 V, R; K' ?6 O4 \6 E& E原來聖誕燈老闆唔係休息, 係光榮結業…  
0 D7 o1 ]9 U" S, \' M8 ?' M, F- c4 c; M1 i
144935k2dj236qtlm1uxt3.jpg + S1 ?) P, z4 k# z% ^$ C; F2 l
011834m44ggk4mle48dubu.jpg ; }$ \) B+ X- ~

) ^. m2 _* P5 C8 n1 L一個時代的終結# K) @. u6 F3 }! j# v$ o9 A0 m: b

) v# @8 l% X+ ^, d+ Y
  S+ K& W& g# v, L昨晚終於見到師兄講嘅阿靜. 外表係有d串串地。佢唔係我早前吊五呎五33c 28才有禮貌又合作嗰個, 咁我吊嗰個係邊個...

\. ^: E0 q& N) c& ~1 g
speedingmolly2 發表於 2022-11-6 13:13
0 g* X' r1 I1 [! x* s% I原來聖誕燈老闆唔係休息, 係光榮結業…  

% D: ]9 L$ H4 ]: A+ s& j4 n' z4 b8 @9 P
真唔真?

speedingmolly2 發表於 2022-10-31 15:00 # _1 m) k5 S9 q; ~3 Y& s% G( @" q
反正去到,上樓泰望吓,21才望落真後生,入閘!終於搵到機會用個0.01,佢拆袋幫戴,我冇skip任何程序,佢捽 ...

0 B. [( j; S) y# }- [/ G. H此刻佢喃喃自語,估計應該沮咒緊我。。。 笑死我啦

# h2 M/ J( K4 j
係呀聽隔離玉石檔老闆話打風前幾日無做咯

gittattat 發表於 2022-11-7 05:28 " k; ~: C/ a. G; Z; T7 i
此刻佢喃喃自語,估計應該沮咒緊我。。。 笑死我啦
8 h3 u, L; p, I: Y8 O( D. Q/ ]2 T: b
真架當時我屌佢一路擰歪面吟吟沉

lau19wah90 發表於 2022-11-2 02:15
, K7 q0 A- Q" I0 O& \8 d; X. ~回復 speedingmolly2 ##76 的帖子
& U# C/ Q: A2 q  d% ~8 m9 E7 ^* ^4 ]
師兄,想問下泰妹而家咩價位?

0 g9 b) o5 d% b! s- ]- R6 L兩鱼半。師兄係咪好耐冇岀去?

speedingmolly2 發表於 2022-11-7 13:06 5 G8 ?: u9 O0 z8 T
兩鱼半。師兄係咪好耐冇岀去?

! E/ Q: b* Y& b0 m5 }: ~" {嘩,上次都係兩張就得,又加左

回復 speedingmolly2 ##87 的帖子
% ]# e9 o# g3 G. R* E  ^" P8 c/ t8 f1 B) z* [; q% U
你吊嗰個應該係洋洋

llaawwhk 發表於 2022-11-8 15:42
9 _4 L- T6 G( x回復 speedingmolly2 ##87 的帖子% p& k, Y/ F; s4 B
4 e+ A9 N& ^$ N9 J5 o3 m
你吊嗰個應該係洋洋

+ g( j/ N  H) y唔係喎師兄…嗰個高大過洋洋半碼, 幾靚女好笑容, 不是灰綠髮,  同哬静兩個樣, 唔知係咪都係洋洋個friend有一期冬天嚟過? anyway生過的, 仲可能唔止生一件……

mic888mic 發表於 2022-11-8 06:27 / G6 V1 t0 Z- z$ l) k
嘩,上次都係兩張就得,又加左

. `& U, W. m& Z2 v. q& k' J7 f仲要輪街症

回復 speedingmolly2 ##95 的帖子
0 _" G- J- X# A4 a0 S: N5 a* \7 z+ K6 g/ M5 Z/ k
我有印象,企我未屌過,唔知佢咩名,好似前後做咗幾個月就唔見咗

llaawwhk 發表於 2022-11-8 22:02 3 R" @/ {. Y! E8 x2 a
回復 speedingmolly2 ##95 的帖子- }5 _* s6 A0 G, f. I  F/ T: M+ }. f6 [

9 Q2 `, V$ x  D7 j- G9 s我有印象,企我未屌過,唔知佢咩名,好似前後做咗幾個月就唔見咗
. H. ~7 _1 A& j. M9 U( V2 J
前後做咗幾個月就唔見咗..
  K# f' w3 X0 C& B/ t( n( Q
/ `/ i2 B, c9 D6 J2 ^正解!

(~^o^~) 發表於 2022-9-28 05:28 - O4 y4 S% A6 k, X* v4 q
老廟加油!     (~^o^~)
: @8 V: e8 a' g2 Y9 m" X
小心佢變你朱古力再食

尋日上左OK泰檔, 入左個大波妹, 5尺5左右真大波有服務, 唔瘦唔肥樣ok, 泰妹黎講抵