[九龍走地G] 老廟攻略 (五)大家要小心銀包 个人財物 l

回覆 讚好 不讚 使用道具

saulam 發表於 2022-11-9 16:19 5 j& f0 Y1 C& j# A; d6 L; q; q
尋日上左OK泰檔, 入左個大波妹, 5尺5左右真大波有服務, 唔瘦唔肥樣ok, 泰妹黎講抵
* Y% }" @! m9 R( f# k
係咪樓下白髮婆嗰度

kanyim 發表於 2022-11-10 07:38
7 Y. B$ B' Y# u( a係咪樓下白髮婆嗰度

/ X. Y3 Y. b: n! P5 d# [' f- n我去果陣樓下係4眼佬, 近OK 果檔喎, 好易搵啦

speedingmolly2 發表於 2022-11-9 22:25   j  X/ B$ X) h/ V. C
佢肯定有D+

& k, ]! v$ X5 {7 m" b其實我鍾意既主要係高瘦既, 佢算高, 唔肥, 樣ok,  大波對我黎講係bonus,  不過真係好大

saulam 發表於 2022-11-10 10:45 ( f0 P  t; e. a: w  {
其實我鍾意既主要係高瘦既, 佢算高, 唔肥, 樣ok,  大波對我黎講係bonus,  不過真係好大
5 l7 I" ~# c3 J) A, [& Y! u- o$ G
我上次做佢係合作,但冇表情唔投入,要腦補回憶同佢身材差唔多嘅前女友…對波實淨d 嘅…
5 ~. C+ B& \% k" S! N. V師兄有冇玩埋鄰房嗰個?

speedingmolly2 發表於 2022-11-10 13:20 ; s" s6 ^# Q, Y! d
我上次做佢係合作,但冇表情唔投入,要腦補回憶同佢身材差唔多嘅前女友…對波實淨d 嘅…" l: H% |9 I0 r) H% N4 L! s. J
師兄有冇玩埋鄰房嗰個?

& D$ D: D4 E3 o( f* Q7 [果個睇過但冇乜興趣

saulam 發表於 2022-11-9 16:19 4 s% L( |: t  k
尋日上左OK泰檔, 入左個大波妹, 5尺5左右真大波有服務, 唔瘦唔肥樣ok, 泰妹黎講抵
! P' m9 v9 S) O4 [" w, D
師兄好1 ?) H3 @% C8 {6 K( N
兩三年冇玩過企企
- A! K  K+ @  M+ `3 J: q. H依家咩價
: ~+ `: S; S7 C; p# F& `同埋係咪都係冇沖涼/陪沖涼?

hk211hk 發表於 2022-11-10 15:34 * @# u8 b' I3 L
師兄好4 X5 [5 J7 p% k& ]
兩三年冇玩過企企
/ X/ ~, F$ z, B# d" Z0 {依家咩價
% b- P5 D# P/ a. T
泰檔唔係企企呀, 要上樓, 而家250 一般冇涼沖

saulam 發表於 2022-11-10 16:06 : P7 W7 y, y3 W0 `' M) Q
泰檔唔係企企呀, 要上樓, 而家250 一般冇涼沖

6 }0 R& K. c# b. r" r" b謝師兄# Y4 @  t3 y8 H2 e
我都有玩過泰檔7 y+ y( i0 N, W& c9 d
我個腦歸左類做企企😆
% A, R& v9 z9 \: r比你講到想試大波波

有無舊人知道,牛肉重存在嗎?

saulam 發表於 2022-11-10 16:06
4 H2 t+ G6 }* l$ M- ?$ l3 l泰檔唔係企企呀, 要上樓, 而家250 一般冇涼沖
, s6 C) d8 N: \# Z/ R) C
請問師兄邊個位?

靜過鬼!

冇嘢好直!

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-11-23 16:07 編輯 , R! B& O& v( W) q, z- c7 R

3 e' h" \+ B1 T( X' [通關無期,又岀個焗食報告娛樂下。巡到土一樓泰。五呎四100磅+,b波BB肥,相對鄰房,全部岩慚,佢算正常,滑淨尚可,偏黑,好笑容,入閘!沖涼房窄,壓住佢b波仔磨梘液,怕羞!摸妹妹,滑滑的,親嘴仔,縮開。乾身跪吹,吸力剛好舒服。錫佢lin,微反應,強吻,好密實!仲係唔慣。過膠傳教慢插,叫床自然,大力大聲d,再大力d,被佢雙手攬實,慢熱撻着,眼半閉享受,嘴唇微張,連環快插,嘴巴再張開d,我隨即伸腔納脷,佢迎送重車,攬實,車住插,廿下,太興奮,想射!轉個位,佢親下我面,又錫下我膊頭,一出一入,有下差d比佢收音夹爆,我心想…差d爆嘅時候,真係爆咗!我躺一陣,佢沖涼去。周感其實一般,但水多,我用紙巾抹到一滴油都冇先插入,最後機油都冇咁滑。400。点解貴佐敦100?有冇師兄解答。返食? 可能啦,始終佢外型好平庸。

/ z7 r; o" S- X! A; ]- E9 G3 y
9 C9 T4 G/ p; G- K, Z1 A' _- |泰妹入境嚴選,廣東佳麗無期。難怪大媽扮上菜都企得咁穩陣。% H8 n2 _% V2 H1 V. W$ K
先前有位師兄講,打飛機射落地,都唔益啲餐牌大媽!

thx for report

回復 金銀銅鐵 ##1 的帖子
9 b: K, o) P1 n  V$ ?0 P5 l: s
4 l( x' g: _# A6 V1 [/ ~5 pThanks for share

冇乜新嘢!

靜過鬼!

回復 ACM1899 ##119 的帖子- d( C3 w" Q* ~4 [  K
, I% U6 d9 b- ?+ F0 }1 p
同感,太靜