[泰北/清邁/清萊] 清邁九月遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個零月嘅泰國之旅即將回程。

在曼谷一周,清邁一個月。總體來講,清邁更舒服,但可玩的節目更少。而且寧曼路還比較冷清,長康路幾乎都係鬼佬天下(手動打消歧視)。

卜嘢
清邁優勢是,清邁大學有大量學生妹(大概萬幾),在學校隔離譬如love boat酒店,幾乎都係學生妹,唔使過多擔心踩雷,廿零歲出頭妹仔,bobo脆。
jerxxx上價格一般1500Bath,質素還算可以。local滴嘅妹仔,1000+200bath可上門。

落腳
0+3開啟,如果過來清邁,唔鐘意飲酒噶朋友仔可考慮寧曼路附近的酒店,鐘意撩妹仔噶可考慮塔佩門附近。
另外,月租長住,兩千幾一個月仲有阿姨打掃,比如寧曼路噶"residence"(避免廣告嫌疑請谷歌)。

出門
打車看重價格請用bolt,貪方便的請用grab。
區別是grab可綁定銀聯/visa/master,bolt只能現金支付,但bolt便宜30%。

景點
叢林飛躍,素貼山,都可以考慮。但是,出門請關注天氣,老天爺臉色從暴雨到暴曬,在這裡自由切換時間只需要半粒鐘。

其他的請有經驗師兄補充,共同探討。後續補圖
thank for sharing chiangmai post
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 大師兄18 ##1 的帖子

local滴嘅妹仔,1000+200bath可上門。

正喎! 係邊度搵女?

大師兄18
Love Boat 酒店系咪可直接入住
搵囡 , 或 只系某聯絡站旣囡囡聚腳點?
多謝有咁多新資訊

大學生在J纲找嗎?

請分享多D门路

🙏

大師兄18 發表於 2022-10-1 17:01
清迈噶,但係她唔識英文。不好溝通。

靠手機google translate得唔得?

buscando 發表於 2022-10-1 17:28
大師兄18
Love Boat 酒店系咪可直接入住
搵囡 , 或 只系某聯絡站旣囡囡聚腳點?

去這個網站jerxxxx找,add line問地址。留意一下網站更新時間,如果是比較新的,年齡20-21,有可能是學生妹兼職(寧曼路green palace偶爾有)

討論

請勿直接貼出J網站名稱,已代為修改發表於 2022-11-29 17:50

CPKELVIN 發表於 2022-10-1 18:06
靠手機google translate得唔得?

試過,效果不太好。不如學幾句常見泰語簡單溝通就好,比如, 坤 螞蚱 盟 奶?(你來自哪裡?)kun 水 嫲嫲!(你真漂亮)

回復 CPKELVIN ##3 的帖子

jer/sid/fiw都得,j多滴

小弟12月去清邁求分享更多資訊

"清邁大學有大量學生妹"

真係好鬼給引

大師兄18 發表於 2022-10-1 15:43
個零月嘅泰國之旅即將回程。

在曼谷一周,清邁一個月。總體來講,清邁更舒服,但可玩的節目更少。而且寧曼 ...

清邁外送有好幾間,有D會有中文服務!

師兄繼續加油!

非常有用的資料,謝謝

師兄love boat酒店係時鐘酒店請問入到去裡面有女簡還是自己帶女去🤔

Thanks for the information sharing
It's been quite a long time since I last visited there

多謝分享清邁資訊,有機會都想去試吓

清邁確實不錯

多谢分享资讯,感觉是打开另一扇门

憤怒鳥!!!! 發表於 2022-10-1 22:11
師兄love boat酒店係時鐘酒店請問入到去裡面有女簡還是自己帶女去🤔

從J網站找妹子,然後line预订。不是帶妹或者選妹模式,有點似1樓1。
从我博过葛妹仔来睇,when you make your appointment, then the 雞頭 will sent the girl to hotel. 但 她們不是常駐hotel,可能是臨時開的鐘點房(你無需付房費)