[中醫保健] 仁康痛症推拿全情投入完全忘我,咁有水準嘅女,咪話唔...

名稱: 仁康痛症
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A91418-尖沙咀-中醫保健-仁康痛症.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今時今日尖沙咀 已經係一個"揼骨痛症性"地,以前邊有咁多醫師架,就比我搵到件好嘢,我都係無意中係4台網搵到仁康痛症、睇倒報告相好吸引,所以就電話約定醫師,約好收工準時上去。開門第一眼感覺好緊要,醫師好親切既眼神吸咗我入房。醫師都幾靚女長頭髮,身材幾均勻,對波都幾大,入到去同醫師吹左一陣水就幫我除衫,佢有意無意挑逗我,佢皮膚好滑,逗下對波好彈手,已經比醫師攪到有反應。醫師然條較水比我沖涼,沖完上床揼骨,醫師起手有力,絕對唔係摸骨,有交流,會問我夠唔夠力,邊D位唔舒服,亦會吹吓水。講返按摩,先鬆肩再推頸,按頸唔會太大力,返而背腰位置就會重點去按,會針對穴位落手,咁咪就係有質素囉舒服到訓著,對於我哩D鐘意按摩既真係一個唔錯既選擇。按完一輪後開始香薰推油,推前列線,細心地由背推到落腳,手法好到位,大師級別的師父方法結合成一套道家功法+宮廷回春手法,可以根除陽痿、早洩、前列腺問題,尿頻尿急、腎虛腎虧、遺精、无精、死精,性欲低等問題,讓你重振男人雄風。

回復 疊馬仔 ##1 的帖子

報告精彩...值得一試
回復 疊馬仔 ##1 的帖子

有啲迷網,因為廣告寫拒絕動手動腳嘅人
但係師兄又可以逗醫師對波?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:28