足與 新嚟個瑶瑶,20出頭幼幼,服務超讚~~~~~~~~~~

名稱: 足與
地區: 
網址: //141-hk.com/zh/B29515-屯門-足浴保健-足與.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

足與老闆娘昨日打比我,最近嚟左個新女瑶瑶,叫我得閒可以去試試,今日Weekend唔使返工,食完個早餐就踩上去,瑶瑶未返,老闆娘先叫我休息一陣,咁我咪入房沖涼,然後瞓底休息吓先。過咗一陣技師到了,一個靚女瑶瑶技師到了,個樣幾可愛,目測20頭,皮膚幾白,佢叫瑶瑶,有身形全身走肥、波大大咁喎、笑容好甜美。之後瑶瑶叫我吾好眼金金咁望住佢、佢話佢會怕羞、越怕羞個樣就越可愛、之後瑶瑶面都紅晒、真係I Like、跟住瑶瑶幫我除衫一齊入去鴛鴦浴、入到浴室楂下瑶瑶對波堅挺又彈手、後生女皮膚好滑、瑶瑶用波推全身漫遊、我又用手卒瑶瑶妹妹,攪到瑶瑶企都企吾隱、之後又水中簫、啜旦旦、後生細女簫功真係堅、我頂吾住瑶瑶既攻勢、叫停瑶瑶抹身訓上水床、瑶瑶上到水床都吾比我回氣用d Gel 搽落我身上,然後瑶瑶身貼身推上推落,身體磨擦令到小弟非常興奮,身貼身好舒服既感覺,吾係一般既Body Massage,但係真正既Nuru,係要身體柔軟皮膚滑先做先至有feel,好舒服咁係我身上唧來唧去,瑶瑶又輕輕掃吓我敏感部位,瑶瑶非常好帶動我去撫摸佢既Body,將我既慾火一路提升,咁樣先至可以將Nuru 發揮出黎,就係我享受緊佢既Body係我身游走既同時,我感到細佬巳經硬晒。瑶瑶見我想要立即上套女上瑶瑶開始坐落來瘋狂un我,妹妹又窄又多水、反應自然好狂野,瑶瑶面都紅晒地呻吟,瑶瑶閉目咬唇地自摸,激戰一輪,瑶瑶pat pat 好好肉之後轉狗仔式,用力撞擊瑶瑶pat pat 啪啪聲,細佬無比舒服,忍唔住再轉正面衝刺,我分開瑶瑶雙腿對準窄洞用力直隊黃龍插入,當時瑶瑶舒服地叫左一聲,最後揸住瑶瑶對波勁插咗一陣派彩,爽到欲死欲仙,事後浴比家用閃人,瑶瑶後生女好好玩又好砌,自從幫襯左足與之後、我都好少去第二度玩、因為呢度軟硬件都一流。

回復 二次元人偶 ##1 的帖子

青春可人兒一定支持

等我都要去試吓先得

甘正真系...蠢蠢欲動

Pretty with good fit body, GOOD.

講到咁正,要去試下!

真係正野

身材誘人,扑得過

樣靚身材正,讚

又靚女身材又正,流晒口水

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:11