[賽後報告] 想玩Nuru一定去揾新女Keroro nuru真係好玩、服務好正。

簽到
名稱: ❤長腳妹Mika❤
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B77739-尖沙咀-樓上骨-❤長腳妹Mika❤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近4台灣仔新囡陀地舌吻Nuru好玩、收到風立即上去試菜、趁住公司岩岩起完貨有一兩日休息下有假期,當然要去Happy下啦、電話約好就上去,約好左一定準時上去,地方佈置幾清新,環境吾錯,Keroro 好熱情招呼、青春玉女、樣子吾差、人靚波大,上圍好有睇頭36E,身形好fit,個樣好甜,皮膚又白又滑,Keroro 把聲好溫柔又好聽、好有親切感。

之後Keroro 帶左我入房,房間豪華裝修設備完善,私隱度極高,跟住Keroro 幫我除衫、Keroro 跟住又除衫、見倒一對36E好堅挺既波係眼前。跟住Keroro 拖住我入去沖涼、入到浴室Jaccuzi按摩浴缸正到不得了、入到去當然楂下佢對波啦、好堅挺又彈手、之後Keroro 幫我用佢對大波做Body Massage、軟綿綿好舒服、Body 全身漫遊、真係爽到想爆、之又水簫、真係係浴室差d比Keroro 吹爆、享受左一陣Keroro 幫我抹身叫我訓上床。

跟住Keroro 攞支Nuru Jel搽上身上,趴落我度,用晒佢全身上下,不停係我身上游嚟游去,大家緊貼肌膚好正呀,身體磨擦令到小弟非常興奮,身貼身好舒服既感覺,係要身體柔軟皮膚滑先做先至有feel,好舒服咁係我身上唧來唧去,Keroro 又輕輕掃吓我敏感部位,Keroro  非常好帶動我去撫摸佢既Body,將我既慾火一路提升,咁樣先至可以將Nuru 發揮出黎。

之後小弟真係頂吾順了、Keroro 主動女上,騎功了得,粉鮑好緊窄好好砌,後生女特別多水,反應自然唔做作,腰力好又磨又UN,轉狗仔式後推,每一吓都全力插到底,Keroro 好享受之餘,又叫得好大聲,Keroro 臉紅紅感覺佢已經到了高潮時刻,最後男上女下,Keroro 肉緊到用雙腿夾住我條腰實一實,我出盡全力瘋狂插左幾十野,正面瘋狂衝刺爆左派彩,一齊沖過涼就比家用走人、Nuru Massage真係好玩、下次一定再上黎。

回復 OOCLMMY ##1 的帖子

囡囡個pat pat推車好鬼爽

女女唔錯,食得過

女女好靚,好正

好似好得咁喎

正!恨不得即刻

好似好得咁喎

Body figure looks slim and nice

靓女好正啊

性感美女, 無可抗拒

正女推介,值得支持!

Sexy Body

真系睇到細佬硬曬...

這個試得過