太子清泉~VIVI [肉感謝安琪]

名稱: 清湶
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B79656-太子-水療SPA-清湶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛做完太子清泉既VIVI, 五觀真係好靚, 越睇越似謝安琪。

樣: 10分滿分
身材: BB肥, D波, 超靚蘿友。 齋玩蘿友都可以玩60分鐘。
手指腳趾白淨, 感覺就是。白滑乾淨。

Part one, 唔算係大師傅級, 但肯學用心, 應該會進步很快。
Part 2, 難得預到淫Kay咁靚既女女, 當然唔比佢熄燈啦, 肥肥地, 做Nuru超正, D波夾腸, 好正, 一個唔小心比佢夾出左。

出貨後有陪沖涼, 見未夠鐘仲幫我按多一陣。 真係估佢唔到, 咁靚女仲有咁好服務。

夠鐘比家用90分鐘九條魚+貼士。 WeChat 圖片_20221004131751.jpg

補充內容 (2023-2-16 12:39):
https://141-hk.com/zh/?B93745-%E ... 85%E6%B9%B6SPA.html
回復 Bigheadchai ##1 的帖子

thanks for sharing

昨天又去左清泉搵VIVI.

佢染左金髮. 好野性.

老相好, 有好多VAS送. 超正.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:08