[賽後報告] SaSa巨乳波霸,含吹奶做一條龍,還有特別服務

名稱: SaSa
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B81657-深水埗-樓上骨-SaSa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區係著名紅燈區,大家洗樓等囡時留低嘅腳毛,真係多過條女D西毛,見SaSa 樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,帶套入正場,男上抽插,下下隊到入子宮咁,SaSa 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再來捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,最後一程怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,有咁嘅對手,爆得令舍爽!細佬從來都無射咁多同咁硬,射完繼續插多幾十下至夠皮,屌得咁撚過癮,SaSa 梗係會係下次返桌目標啦。
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 獵艷者 ##1 的帖子

THANKS FOR CHING SHARING
謝謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:40