[中醫保健] 想搵個大師級揼個靚骨,我想信仁康痛症絕對係一流之選!

名稱: 仁康痛症
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A91418-尖沙咀-中醫保健-仁康痛症.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近天氣越嚟越熱,真係由個心到熱出嚟,出街行兩行已經流晒汗,突然間就會諗起搵間場揼個骨先,舒舒服服Relas吓,我一向有個想熟嘅醫師叫仁康痛症,骨技可以入於大師級數,手勢好就不在話下,佢其它工夫都好耍家、可以根除陽痿、早洩、前列腺問題,尿頻尿急、腎虛腎虧、遺精、无精、死精,性欲低等問題,讓你重振男人雄風,瞓喺度休息兼享受住佢服務,真係越諗越正。講吓醫師外表先,醫師好親切好友善,啱晒我口味,白滑皮膚好好摸,見面就先嚟個愛心抱抱,除衫沖涼,上返床瞓陣先。醫師好專業架,唔會因為我瞓咗覺就揸流灘,手法好到位,力水好夠,今次有新嘢試,佢新推出古法傳統鮮姜茸推背腰部,主要功效對頸椎病,肩周炎,手痛,手麻手無力,胸椎疼痛,腰痛,腰肌勞損,腰椎間盤突出症,坐骨神經痛,腳痛,腳麻,小腿肚脹痛等,話好似我哩D寒濕體質嘅人就最啱,我當然要試啦,揼咗一陣我真係Feel到腰背酸痛小咗,令我疲勞盡消,認真有料到,全個過程可以感受到醫師嗰份用心同埋經驗,完完全全係要令每個客人都可以滿載而歸。同佢傾謁時,道家功之PC肌訓練第三階段+宮廷回春手法,聽完我都話下次一定要試吓,話晒辛苦搵嚟自在使嗎!好多人都知醫師功夫好,所以另舍多人約,所以我走前即時約定下星期再嚟爽過!

回復 爱在黑夜 ##1 的帖子

好技師,我欣賞

睇落又幾好喎

囡囡好撚正

專業靚女技師

女女好吸引,一定要親身體驗

好技師,我欣賞