[元朗/大埔/上水] 碧水嘅英子唔止又嗲又熱情,服務技術仲好出色添!

名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好玩既地方點都要同d師兄分享下,元朗碧水場靚青春技師多又正,試一次已經體驗到佢地嘅服務,嗰次去到招呼幾熱情,見個場環境裝修幾靚,幾有格調,地方乾淨,感覺唔錯,獨立沖涼有私隱。由佢地安排技師,我入房等咗陣技師就到咗,開門見到英子頭髮長長面尖尖都幾靚女,Model身材好fit、波大事業線深、皮膚又白又滑,20出頭青春少女Feel,講嘢語氣好溫柔,見佢著住件低胸衫露出條事業線幾深吓,估佢對波都唔細,身材幾均勻,應大則大,有前有後,膚色白滑,英子笑容滿面咁拖住我好嬌嗲咁同我傾下計,跟住英子幫我除衫一齊入去鴛鴦浴,入到浴室揸下英子對波堅挺又彈手、後生女皮膚好滑、英子用波推全身漫遊、我又用手捽翻佢妹妹,攪到英子企都企吾隱、之後又水中簫、啜旦旦、後生細女簫功真係堅,我頂吾住英子既攻勢、上床試英子骨技,手力夠,穴位恰到好處,佢好俾心機同我由頭按到落去,穴位準力度又夠,慢慢按摩全身,由上半身到下半身,夠力水得嚟穴位又好準,爽到疲勞盡消,到重要環節入戲肉啦!英子幫我太空漫遊,用條脷由耳仔度慢慢咁錫落去,一路掃pat pat一路舔我身,佢條利好似裝咗摩打咁勁,馬力十足,接住奶春袋,含住細佬邊吹邊用眼神挑逗我,喺不知不覺間,已為我上套,英子好主動先嚟一招觀音坐蓮,佢條隧道又窄又濕好爽皮,再望住佢UN上UN落,又左磨磨,右磨磨,fing頭扭腰,成隻匹脫繮野馬,英子腳力腰力非常之好,定力差少少都比佢KO埋,之後轉後推狗仔式,英子屁股圓潤有肉地,瞓身騎到啪啪聲,我出盡全力瘋狂插咗幾十野衝刺爆左派彩,趴喺英子身上休息咗一陣,然後佢再幫我清潔一下,再攬着我一齊去沖涼、走既時候有幾個技師坐係廳、有幾個樣好得、下次黎要試埋其他技師!

f5d68b93-bda0-434f-8bcb-4a44f5cb8326.jfif

回復 霹靂火167 ##1 的帖子

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

感謝師兄有靚女推薦

樣靚身材索,手骨好掂

樣貌與身材不錯,一定要去試試。

依琳 一試難忘

00後靚女...樣靚身材正

00後靚女...樣靚身材正

女女唔錯,食得過

女女唔錯,食得過

我爱泰妹……正

場靚,女正,Support

多謝師兄精彩推介

支持後生靚女
Reply 霹靂火167 ##1 Add Thread

Nice plates!

Thank you for sharing

There can be only ONE
Reply 霹靂火167 ##1 Add Thread

Underwear matching plates color!!!

Thank you for sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:34