[搵囡心得] Ipanama同Brix玩法 -詳細攻略

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我之前去Singapore叫做食到尾水趁Brix裝修前去到, 而最近亦都因為Brix d女去晒Ipanema去過幾次Ipanema,基本上同一班人,基本上我次次都食到想食既女,師兄都知道我鍾意食鬼,大家都係香港人,大家遇到既問題我都遇過。係度分享下。

首先係種族歧視問題,好多師兄話班鬼dominate晒,其實冇錯,呢樣野肯定係存在,d女普遍都係鍾意痴住d鬼,但係唔緊要,141師兄應付逆境波easy汁。唔緊要,首先要歧視由佢歧視,有好多女覺得佢揀客唔係客揀佢, 我有fd什至俾越南妹喵過,同佢講英文佢聽唔明係度 jipjip聲,之後我個fd好有禮貌咁嘗試用google translate 之後俾個越南妹熄電話都有,其實等等等大同小異我都經歷過,咁多位師兄大真係唔洗理咁多,我最尾先講番個越南妹最尾同我個fd點。

對於呢d人,其實係完全唔需要理佢,首先佢呢d態度肯定唔係你target,食到9成都係死屍,即係見到呢d人師兄們可以ignore佢,慢慢攞住杯酒同人傾下計,岩傾就傾多兩句,唔岩傾就hi bye就得,亦都好多女話自己not working去reject你,但係最到冇客果陣唔知點解又work番。我上星期去Ipanama,而家收大概3點,去到2點你會見到好多鬼同d女傾唔掂數之後食谷種。 我心諗抵撚死,頭先同人打晒車輪又俾人摷晒但係一蚊都賺唔到。我岩岩講我個fd果個越南妹就係咁,最尾同隻鬼傾唔掂數,同收鋪前同番我個fd講野,佢開價400,我個fd話你available而家im a bit tired, not quite avavailable,之後還佢100,條女都諗,講真佢100都好過蝕入場費。佢最尾還150我個fd都reject,其實你做到熄人電話都唔好怪人玩9你。

而我既做法就係留意住d女同鬼佬傾唔岩既果刻我就過去傾價,冇野好怕。我都試過中間過去搭訕但係d女多數都話im him 但係亦都試過有個鬼佬fd我識既,個鬼妹話im him之後個鬼佬話no, please take it XD所以冇緊要,係你始終係你。

同埋提下各位師兄唔好on99請人飲野,呢個場係唔需要既,你一請佢飲野好多時佢陪你坐低會request收番你鐘錢,我第一次就係俾佢屈左100蚊,所以唔好搞,齋領得架啦,除非你buy果條女,傾左一陣佢request你請佢飲,但係你都要同佢講明i can buy you drink but you do not need to stay with me咁就唔洗on99

基本上我用呢d策略都砌左好多鬼妹,但係始終會有班人死忠派只俾鬼佬屌,咁果d就真係冇辦法,佢呢個玩法總會有d女我地華人食唔到but who cares..食得幾多得幾多

大致分享到呢度

新加坡入境方便好多,打齊針可以直行直過,冇人理
回覆 讚好 不讚 使用道具

守株待兔 發表於 2022-10-16 17:33
新加坡入境方便好多,打齊針可以直行直過,冇人理

係呀,朋友們過晒黎食野,質素比越南好,貴係貴d架啦,都叫有淡好食

rivaldo188 發表於 2022-10-16 18:59
係呀,朋友們過晒黎食野,質素比越南好,貴係貴d架啦,都叫有淡好食

响Ipanema 有個識廣東話嘅新加坡華人錫Q,幾好傾,越南妹D嘢佢好清楚,成日响食煙區度食煙

多谢师兄介绍

守株待兔 發表於 2022-10-16 20:38
响Ipanema 有個識廣東話嘅新加坡華人錫Q,幾好傾,越南妹D嘢佢好清楚,成日响食煙區度食煙

師兄,一齊過去Ipanama闖闖啦

守株待兔 發表於 2022-10-16 20:38

我反而想問樓上果間top5係咪就係好撚多lady boy果間泰國bar

rivaldo188 發表於 2022-10-17 01:51
師兄,一齊過去Ipanama闖闖啦

哈哈!
我已經離開了新加坡,不過又要準備出門 IMG_20221003_194158.jpg

rivaldo188 發表於 2022-10-17 02:02
我反而想問樓上果間top5係咪就係好撚多lady boy果間泰國bar

對鵝冇乜興趣

當日離開Ipanema 時,大廈入口有幾隻鵝响度傾計,把聲就係男人,好大隻

多謝師兄分享

守株待兔 發表於 2022-10-17 07:49
對鵝冇乜興趣

當日離開Ipanema 時,大廈入口有幾隻鵝响度傾計,把聲就係男人,好大隻

我都冇興趣XD,純粹想知

今晚有無師兄有興趣一齊去?

其實佢地都係睇錢做人啫,我自己通常鍾意周圍行下,眼神交流下,一般佢地都會主動黎問有冇興趣😅

呀千 發表於 2022-10-17 19:27
今晚有無師兄有興趣一齊去?

今晚去左,都係食左件鬼XD3

Liverbirdywna 發表於 2022-10-18 02:24
其實佢地都係睇錢做人啫,我自己通常鍾意周圍行下,眼神交流下,一般佢地都會主動黎問有冇興趣😅

咁你就錯啦師兄,大把女係呢度唔受你用錢撻佢

當然你話有人聊你實係呀,果堆d質素都好一般,唔好介意咁講句,你落廟街都一堆呀嬸聊啦,你唔會食架嘛

多謝Ching分享。

回復 rivaldo188 ##1 的帖子

what a great sharing !!

回復 rivaldo188 ##14 的帖子

師兄, LT咩架位. 我11月頭過黎玩, 想收下風

sonicchan 發表於 2022-10-24 10:20
回復 rivaldo188 ##14 的帖子

師兄, LT咩架位. 我11月頭過黎玩, 想收下風

你講咩女先, 越南妹過夜AROUND700-800
我試過東歐,美國果D開我2000我理佢都ON9, 所以鬼妹我好少LT

我target 係越南 , thanks 師兄,
到時打返個報告